Новости дня. 29 августа 2017 года

Нам нужно оглядываться на Россию только для того, чтобы проверить не сбился ли прицел. В остальном – смотрим на Цивилизацию и в будущее

Читати далі

Почему МИП действует вопреки государственной политике

В МИПе сидят люди, которые вот этим заявлением идут поперек государственной политики. Причем они не только игнорируют Стратегию информационной безопасности, они вольно трактуют даже уставные документы своей шарашки. 

Читати далі

Сили АТО готові продовжувати дотримуватися оголошеного режиму тиші

Керівниками органів військового управління та командирами частин, які виконують завдання в районах АТО, підтверджено готовність та високу вмотивованість особового складу щодо повного припинення вогню з боку ЗСУ та вжито заходів із стримування реагування на провокації з боку російсько-окупаційних військ.

Читати далі

Делегація ВМС ЗС України відвідала з візитом США з метою вивчення питань кадрового менеджменту (фото)

Візит відбувся з метою вивчення передових технологій вербування на військову службу за контрактом та кадрового менеджменту ВМС США. Протягом 5 днів були проведені брифінги стосовно системи вербування, структури та завдань Вербувального командування ВМС США, специфіки, технологій та ресурсного забезпечення залучення на військову службу, з вивчення принципу Six Sigma. Також було вивчено елементи системи кадрового менеджменту, управління та супроводження кар’єри офіцерського, старшинського та рядового складу.

Читати далі

Капелани бригади тактичної авіації благословили на гарне навчання та добрі справи дітей з військового містечка (фото)

У бригаді тактичної авіації імені Петра Франка капелани Степан Капустинський та Юрій Ланик виконали почесну духовну місію — благословили на гарне навчання та добрі справи дітей військовослужбовців з військового містечка.

Читати далі

У Києві триває робочий візит в Україну делегації НАТО (фото)

Мета візиту полягає в ознайомленні з актуальним станом досягнення обраних Україною Цілей партнерства на поточний цикл Процесу планування та оцінки сил та обговорить потребу органів державної влади України у додаткових Цілях партнерства на наступний цикл 2018-2019 років. До кінця жовтня поточного року, планується фіналізувати інвентарний каталог засобів ЗС України, які прописані відповідно до критеріїв НАТО.

Читати далі

Маріупольські гвардійці перемогли в змаганнях з пауерліфтингу

Наразі спортсмени тренуються та мають наміри продовжувати свої виступи на всеукраїнських змаганнях, а надалі планують спробувати свої сили на міжнародній арені.

Читати далі

Голова Закарпатської ОДА нагородив ужгородських гвардійців

Кілька тижнів тому військовослужбовці надали посильну допомогу в очищенні Вільшанського водосховища, що розкинулось на річці Теребля і стало найулюбленішим місцем відпочинку місцевого населення та туристів. Спільними зусиллями військовослужбовці та інші учасники акції дістали півтори тисячі мішків з непотребом, переважну кількість якого складали пластикові пляшки.

Читати далі

Запорізьким гвардійцям вручили Бойовий прапор частини (фото)

Бойовий прапор військової частини – є почесним знаком, що визначає особливості її службового призначення, історію та заслуги, та свідчить про належність військової частини до Національної гвардії України.

Читати далі

Поматросил и бросил

Рано или поздно наступит момент, когда ты будешь сидеть в зале суда в ожидании меры пресечения, а твой руководитель Филатов будет в это время где-нибудь на Средиземноморье на яхте с Корбаном кушать арбуз

Читати далі

У Харкові нацгвардієць став четвертим в змаганнях на Кубок Європи з триатлону «Iron Way» (фото)

В змаганнях взяли участь 220 спортсменів і любителів з різних міст України. Вони подолали «напівзалізну» дистанцію – потрібно було пропливти 1,93 км, проїхати на велосипеді 90 км і пробігти 21,1 км.

Читати далі

На Дрогобиччині відкрили нову школу (фото, відео)

Будівництво школи розпочали ще у 2005 році, але декілька років призупиняли через брак коштів. Однак, проект входив до стратегічного напряму розвитку Львівської області, тож на його завершення було додатково виділено більше 5 мільйонів гривень.
У школі навчатимуться майже дві сотні дітей. Двоповерхова школа розрахована на навчання учнів з першого по дев`ятий клас. Для дітей облаштували новий спортзал, їдальню та систему опалення із застосуванням енергозберігаючих технологій .

Читати далі

Голова Держенергоефективності презентував здобутки у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики за останні 3 роки (фото)

У разі досягнення поставлених цілей у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики, з 2020 року Україна заощаджуватиме та заміщуватиме енергоресурсів на 2,7 млрд доларів в рік. Крім цього, зменшення видатків прогнозованого державного бюджету у 2020 році сягне 9%.

Читати далі

Володимир Гройсман зустрівся з керівництвом логістичного гіганта “Hutchison Ports” та авіакомпанії “Qatar Airways” (фото)

Компанія «Hutchison Ports» є одним з найбільших світових портових операторів, керує 48 великими портами у 25 країнах світу і має великий інтерес до розвитку контейнерного бізнесу в українському порту Чорноморськ. Переговори про реалізацію спільних логістичних проектів проходили на різних майданчиках, у тому числі під час інвестиційної конференції у Лондоні в липні цього року.
Qatar Airways за підсумками 2016 року стала кращою авіакомпанією світу, і 28 серпня вона здійснила прямий авіапереліт за маршрутом Доха – Київ.

Читати далі