Расследование чудовищной провокации против Ю.Тимошенко и партии Роді… Батьківщина

Представляете, такое трусливое существо в качестве президента выбрали бы? Оно нам не только второй газовый контракт привезло бы, оно бы Крым с Донбассом россией признало.

Читати далі

Священик Нацгвардії отримав посвідчення учасника бойових дій

Національна гвардія першою серед військових формувань запровадила інститут капеланства. Наразі введено більше 40 посад військових священиків.

Читати далі

У Києві гвардійці посольської бригади вшанували пам’ять загиблих 1920 року польських солдат

«Київська операція» Війська польського (1920) – це наступальна операція Війська польського і армії УНР в квітні 1920 року, метою якої було відбити Київ у більшовиків. Під час операції загинули 114 польських солдатів.

Читати далі

Гвардійці відсвяткували «Маковія» в зоні АТО

Військові капелани провели обряд освячення меду та хліба з маком та благословили Україну та її захисників. У своїй проповіді священнослужителі зауважили,що найголовніше – це стійкий дух воїнів, які стоять на варті своєї Батьківщини. По закінченню проповіді особовому складу було роздано освячений хліб із маком разом із побажаннями скорішого миру.

Читати далі

У Повітряних Силах ЗC України розпочалися двосторонні командно-штабні навчання з визначеними повітряними командуваннями

Метою навчання є здійснення планування та управління підпорядкованими військами (силами), всебічне забезпечення дій під час підготовки та ведення операцій (бойових дій) в зонах відповідальності в умовах швидкої зміни обстановки.
До проведення двостороннього командно-штабного навчання залучатимуться органи військового управління Повітряних Сил, а також визначені сили і засоби всіх родів авіації, підрозділів зенітних ракетних та радіотехнічних військ.

Читати далі

В ДНС відбулася зустріч з делегацією Федерального відомства у справах захисту населення та допомоги при катастрофах ФРН

Були обговорені питання спільного Проекту співпраці між Держслужбою з надзвичайних ситуацій та Федеральним відомством у справах захисту населення та допомоги при катастрофах, а також можливості щодо продовження його виконання на 2018-2019 роки.
Фахівці Проекту представили до уваги українських колег так звану програму “Менеджменту ризиків”, що має на меті налагодити взаємодію на всіх етапах реагування (від аналізу небезпеки до кризової комунікації з громадськістю під час ліквідації) у випадках різного роду загроз та викликів безпеці населення.

Читати далі

Ситуацію з пожежами у природних екосистемах вдається утримувати під контролем в умовах аномальної спеки

Завдяки реагуванню на пожежі на початковому етапі і комплексному застосуванні наземних сил та авіації пожежно-рятувальними підрозділами ДСНС вдалося не допустити переростання пожеж до рівня надзвичайних ситуацій.

Читати далі

В Адміністрації Держприкордонслужби відбулась зустріч Голови прикордонного відомства із Главою Місії ЄС EUBAM

Місія ЄС EUBAM – місія ЄС з прикордонної допомоги Україні та Республіці Молдова.
Місія ЄС EUBAM надає постійну підтримку прикордонному відомству протягом вже 12-ти років та відіграє важливу роль у боротьбі з транскордонною злочинністю, поліпшенні операційних можливостей та підвищенні рівня співробітництва між Україною та Республікою Молдова.

Читати далі

Поліція видворила з України ще двох «злодіїв у законі» (фото, відео)

Один з видворених – «злодій у законі» на прізвисько «Льоха Семипалатинський», ще один його видворений «колега» – один з братів-близнюків, які теж мають кримінальний «статус». Наразі правоохоронці встановлюють, хто з братів-близнюків – «злодій в законі» «Хусейн сліпий» чи «Хасан» – прибув з Відня до України у «ділову поїздку».
Всього ж на території України на даний час перебуває 25-29 представників цієї категорії представників кримінального світу.

Читати далі

У МВС обговорили результати змін в системі сектора цивільної безпеки, досягнуті завдяки EUAM

Було окреслено основні деталі процесу реформування Міністерства внутрішніх справ України, а також становлення та розбудови Нацполіції України.
Становлення Національної поліції України відбувається на цілковито нових засадах, непритаманних колишній міліції. Задля повернення довіри суспільства довелося вдатися до радикальних кроків, ліквідувавши цілі підрозділи та звільнивши у процесі атестації тисячі працівників, які не відповідали новим критеріям.

Читати далі

За рахунок коштів “Митного експерименту” у 2017 році фінансуватиметься 810 об’єктів

У 2017 році виконано робіт на 2,95 млрд. гривень, що у 6,3 рази більше у порівнянні з минулорічними показниками.

Читати далі

На Львівщині стартували змагання розвідгруп на першість ЗСУ

Результатами цих змагань буде не лише виявлення найвправнішої розвідгрупи, але й обмін досвідом та професійними навичками серед розвідників різних військових частин. У кожного є унікальний досвід набутий у реальних бойових операціях, адже серед учасників близько 80 відсотків — ветерани бойових дій.

Читати далі

Степан Полторак взяв участь у військовому параді з нагоди Дня Війська Польського

Вулицями Варшави під час військового параду з нагоди Дня Війська Польського крокувала прапороносна група з українським прапором від Збройних Сил України.

Читати далі

В “Укрінформі” відбувся брифінг щодо поширення інформації про поставки ракетних двигунів до КНДР (повне відео)

Підставою для проведення даного заходу стала стаття в американській газеті The New York Times, в якій стверджувалось з посиланням на старшого наукового співробітника Міжнародного інституту стратегічних досліджень (IISS) Майкла Елемана та секретні оцінки американських спецслужб, що успіх Північної Кореї у випробуванні міжконтинентальної балістичної ракети став можливим завдяки закупівлям потужних ракетних двигунів з так званого чорного ринку, ймовірно, від українського заводу “Південмаш”, який історично пов’язаний з російською ракетною програмою.
За часи незалежності Державна служба експортного контролю України не надавала жодних дозвільних документів на поставки до Північної Кореї комплектуючих до ракет, про які йшла мова у статті американської газети The New York Times (NYT).

Читати далі