Новости дня. 24 августа 2017 года

Своё «дно» мы уже прошли. Теперь мы стали сильнее, увереннее и, по-злому, задорнее. И уже никогда, никому не отдадим нашу обильно орошенную кровью, потом и слезами свободу. Потому что Свобода – это наша религия!

Читати далі

Краматорськ святкує Незалежність України (фото)

Урочисту ходу центральними вулицями міста очолив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. В синьо-жовтій колоні крокувало кілька тисяч мешканців міста, керівництво АТО та військовослужбовці. За словами місцевих, сьогодні був рекорд з кількості вишиванок на вулицях міста.

Читати далі

Відбулася зустріч Генерала армії України Степана Полторака з Міністром оборони США Джеймсом Меттісом (фото, відео)

Під час зустрічі сторони обговорили поточну безпекову ситуацію в Україні та світі, розвиток спроможностей ЗС України на сучасному етапі, перспективи двостороннього співробітництва, а також розширення матеріально-технічної підтримки з боку США для відсічі агресії та проведення заходів оборонної реформи.

Читати далі

Європа без України не буде повноцінною в політичному, економічному, військовому плані – Міністр оборони Польщі (фото)

Глава польського оборонного відомства підтвердив, що Польща і надалі неухильно підтримуватиме зусилля з відновлення територіальної цілісності і суверенітету України.

Читати далі

Сподіваюсь на відповідальну позицію Росії щодо суворого дотримання режиму припинення вогню –Президент за підсумками зустрічі з Міністром оборони США (фото)

Глава Української держави та Міністр оборони США під час зустрічі обмінялися думками щодо посилення міжнародної присутності на Донбасі – про розгортання можливої миротворчої місії ООН з мандатом Радбезу ООН в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Читати далі

О параде на День Независимости

Именно сегодня пришло понимание, что мы не просто сделали первый шаг, мы прошли какую-то часть пути и уже не повернем назад. У нас свой путь. Своя война. Своя, кровью оплаченная Независимость. 

Читати далі

Президент присвоїв звання Герой України лейтенанту Василю Тарасюку та посмертно капітану Євгену Лоскоту (фото)

24-річний лейтенант Василь Тарасюк, мужній оборонець Авдіївської промзони – однієї із найгарячіших точок на теперішній лінії зіткнення, який вийшов з бою один на один з танком.
Капітан Євген Лоскот в 2014 році зупинив рух колони російських військ в бік Щастя. Потрапивши в оточення, останньою гранатою підірвав себе, вигукнувши при цьому «Слава Україні!». Нагороду отримали мати капітана Євгена Лоскота Ксенія Данилівна та син героя Тарас.

Читати далі

О независимости от реального врага

Сегодня Украина впервые за многие столетия выходит из-под влияния нашего исторического врага. Многие поколения патриотов мечтали об этом времени, многие герои отдали жизни за это. 

Читати далі

Виступ Президента під час урочистого заходу «Парад військ» з нагоди 26-ї річниці Незалежності України (фото, відео)

У нас нема жодних сумнівів, що попри всі труднощі, Україна буде успішною. І українці будуть успішними. Незалежність дала нам шанс, якого ми не можемо змарнувати. Дивимося в майбутнє і йдемо вперед!

Читати далі

Лідер КНР Сі Цзіньпінь привітав Президента України з 26-ю річницею Незалежності України

Лідер КНР у вітанні Президенту України Петру Порошенку з нагоди 26-ї річниці Незалежності України підкреслив традиційно дружні і партнерські відносини між Україною та Китаєм.

Читати далі

Президент разом з родиною вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні (фото)

У День 26-ї річниці Незалежності України Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко та дітьми вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності.

Читати далі

Президент разом з дружиною вшанували пам’ять Тараса Шевченка та Михайла Грушевського (фото)

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяли участь у церемонії покладання квітів до пам’ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському у День Незалежності України.

Читати далі