Інтерв’ю Міністра оборони України виданню “Народна армія”

Подальше зміцнення обороноздатності України можливе лише через упровадження радикальних змін. І розпочата оборонна реформа безпрецедентна за масштабом та амбіціями в історії нашого війська. Вона вже набула необхідного темпу та є незворотною. Її дорожня карта — Стратегічний оборонний бюлетень України, що визначив шляхи реалізації положень Стратегії національної безпеки, Воєнної доктрини та Концепції розвитку сектору безпеки і оборони держави.

Читати далі

Новости дня. 26 августа 2017 года

Чем больше России придется влить денег в Венесуэлу, тем быстрее загнется сама Россия. Вот только объемы вливаний в Южной Америке будут в разы больше, чем на Дальнем Востоке

Читати далі

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 26 серпня 2017 року (відео)

Загалом з опівночі незаконні збройні формування 8 разів відкривали вогонь.

Читати далі

Президент відзначив внесок світового українства у підтримку євроатлантичних зусиль України (відео)

Найкращим свідченням успіхів Світового Конгресу Українців є ріст його мережі, яка з моменту його заснування збільшилася з 17 до 53 країн світу. Попри те, що до СКУ входять представники різних країн, вони поділяють одну спільну мету з українським народом в Україні – «про незалежну, демократичну, некорумповану європейську Україну».

Читати далі

Урочистості з нагоди 50-річчя створення Світового Конґресу Українців (фото)

Україна сьогодні потребує закордонного українства як ніколи. Найпершим завданням світового українства є допомога у боротьбі з російським імперським агресором і відновленні територіальної цілісності України, звільненні усіх українських політичних в’язнів, які перебувають на окупованій території та в Росії.

Читати далі

Виступ Президента під час урочистостей з нагоди 50-річчя створення Світового Конґресу Українців (відео)

За півстоліття своєї діяльності Світовий Конґрес Українців став сильним, консолідованим виразником прагнень України та її вірним захисником у світі.

Читати далі

1-ша радіотехнічна бригада Повітряного командування «Захід» урочисто поставила до строю Бойовий Прапор (фото)

Справжній солдат починається з присяги, а справжня військова частина з Бойового Прапора – символу честі та гідності.

Читати далі

На Приморському напрямку «шкільне перемир’я» не діє (фото, відео)

Попри домовленості ворог продовжує застосовувати стрілецьку зброю, міномети та важку артилерію. В останні дні проявили свою активність ворожі ДРГ, які своїми провокативними діями намагалися розхитати ситуацію.
Суворо дотримуючись мирних домовленостей, українські військові зброю не застосовувують й повністю контролюють ситуацію.

Читати далі

За фактом пошкодження пам’ятника бійцям батальйону ім. Кульчицького під Бахмутом відкрито кримінальне провадження (фото)

У ніч на п’ятницю, 25 серпня, невідомі розбили пам’ятник бійцям батальйону ім. генерала Кульчицького, які загинули в результаті ДТП на трасі між Бахмутом і Слов’янськом в Донецькій області в січні 2015 року.

Читати далі

Андрій Яценко – бронзовий призер чемпіонату світу з вільної боротьби

На чемпіонаті світу зі спортивної боротьби, який триває в Парижі, борець вільного стилю Андрій Яценко у сутичці вагової категорії 57 кг здобув перемогу над суперником з Кореї та приніс Україні бронзову медаль.

У «бронзовій» сутичці вагової категорії 57 кг українець здобув перемогу над суперником з Кореї з рахунком 12:2.

Читати далі

Донбаська автофеєрія в державних кольорах (фото)

Близько десятка одиниць військового транспорту ОТУ «Донецьк» та більше шести десятків приватних автомобілів взяли участь в традиційному автопробігові, який присвячений Дню Державного Прапора і Дню Незалежності України. Протягом дня автоколона проїхала прифронтовими дорогами України близько 250 кілометрів.

Читати далі

Програма часткової компенсації вартості сільгосптехніки стане механізмом допомоги і аграріям, і виробникам

На програму отримання часткової, 20%-вої, компенсації вартості сільгосптехніки та обладнання українського виробництва тільки цього року Урядом виділено 550 млн грн. Перші трансакції за програмою будуть оформлені вже найближчим часом.

Читати далі

Агентство Moody’s підвищило кредитний рейтинг України, і це є визнанням успіху українських реформ

Міжнародне рейтингове агентство Moody’s Investors Service (Moody’s), яке входить до трійки найбільших агентств світу, підвищило кредитний рейтинг України до рівня Caa2 і вперше за тривалий час видало позитивний прогноз для України.

Читати далі

Загадка битви при Лісной

Уявіть собі битву, в якій певна армія зазнає нападу противника, героїчно відбиває всі атаки, а потім… робить сама все те, заради чого противник її атакував. Дурість? От мабуть саме так і думають європейські історики, торкаючись теми битви при Лісной.

Читати далі