«Масштаб використання РФ Starlink на війні зростає». ГУР твердить, що Росія має термінали Маска

Сам Ілон Маск поки що ніяк не коментував інформацію про Starlink у росіян. Хоча його компанія SpaceX і заперечує, що продає свої термінали Росії чи через посередників у Дубаї.

Читати далі

Санкції на часі. 11.02.2024

Росіяни масово виїжджають із Туреччини через високі ціни на житло та посилення перевірок для отримання туристичної посвідки на проживання. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 11.02.2024.

Читати далі

Міжнародна політика і світопорядок очима Трампа

Трамп ділить усіх людей на “пацанів” і “бидло”. “Пацан” – це той, хто не дотримується ніяких правил, застосовує свою владу, не зважаючи на закони і ставлення оточуючих. Трамп “пацанів” поважає і лише з ними буде усе рішать. Але не з усіма.

Читати далі

«Роби, що можеш, там, де ти є!»

Нічого не змінить стогін в соцмережі. Битися в розпачі та на все забити – не варіант. Але в кожного з нас є речі, які мі робили вчора, робимо сьогодні і будемо робити завтра. Які складають із цеглинок наш внесок у перемогу.

Читати далі

Новости из США. Главное к концу недели. 10 февраля 2024 года

• Сенат продолжает рассмотрение законопроекта о помощи Украине, Израилю и Тайваню • Встреча Байдена с Шольцем • Из серии Трамп, Трамп, Трамп… • Статья Томаса Фридмана

Читати далі

Про певні тенденції в російському ВПК

До якихось критичних меж російський ВПК ще дуже далекий і цілком здатний ще потроху нарощувати обсяги свого виробництва, але певні ознаки наростання проблем у ньому цілком проглядаються.

Читати далі