Британський шопінг Порошенка. День другий (фото, відео)

Порошенко у Британії купив для ЗСУ партію броньованих евакуаційних машин Land Rover. «Наша робота в Британії продовжується. Зараз їдемо на переговори по закупівлі комплектуючих під FPV-дрони», – говорить Порошенко.

Читати далі

Мені подобається писати

Я можу писати тільки про те, що відчуваю, чим живу, чим займаюся. А займаюся я зараз тим, що частково грифоване по “т” і “цт”, що не є інформацією для розповсюдження, і про що просто не треба писати зараз.

Читати далі

Український Арлінгтон треба осмислити у відрізку 100+ років

31 січня в Укрінформі зустрілися люди, які хотіли зрушити з місця досить дивну ситуацію зі створенням «українського Арлінгтону». Лишився післясмак нерозуміння – а чи хтось почує.

Читати далі

Ракетний катер “Ивановец”, знищений ЗСУ. Що про нього відомо і як він потопив український корвет

Невеликі безекіпажні катери виявилися тим самим небезпечним “москітним флотом”, прийоми ефективної боротьби з яким ще належить розробити.

Читати далі

Арештовано нерухомість Олега Царьова на майже півмільярда грн

Мова йде про квартиру у центральній частині Дніпра, земельну ділянку на Київщині, а також два майнові комплекси у тимчасово окупованому Криму. Це дозволить запобігти їх перереєстрації на підставних осіб.

Читати далі

Похоронні хроніки московії 03.02.2024

«Гробовий» тягар перекладається на регіони, де немає ВПК, гірше з роботою і поки що більш-менш стабільна ситуація, низький протестний потенціал. Де зростає невдоволення, там знижують пресинг.

Читати далі

Санкції на часі. 03.02.2024

Продаж артилерійських снарядів і ракет росії виведе економіку КНДР зі спаду. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 03.02.2024.

Читати далі