Порошенко візьме участь у Саміті Міжнародного демократичного союзу у Лондоні

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко візьме участь у ювілейному Саміті Міжнародного демократичного союзу у Лондоні на запрошення його Голови, колишнього Прем’єр-міністра Канади Стівена Харпера.

У заході очікується участь високих представників з понад 80 політичних партій правоцентристського спрямування з 65 країн демократичного світу, які об’єднані у Міжнародний демократичний союз.

Петро Порошенко виступить на панелі щодо створення нової безпекової архітектури для 21-го століття. А також проведе низку двосторонніх зустрічей із впливовими політиками, представниками європейського та американського політичного істеблішменту щодо пришвидшення постачання новітнього озброєння для ЗСУ, посилення підтримки України та членства нашої держави у ЄС і НАТО.

За ініціативою «Європейської Солідарності» на Саміті планується розглянути спеціальну Резолюцію на підтримку України.

Партія «Європейська Солідарність» отримала статус Observer Member у Міжнародному демократичному союзі (International Democrat Union) у липні 2020 року. Міжнародний демократичний союз – це платформа, яка сприяє розвитку демократії та політиці правоцентристів по всьому світу. Засновниками IDU були прем’єр-міністр Великої Британії Маргарет Тетчер, тодішній віце-президент США Джордж Буш, мер Парижа та згодом президент Франції Жак Ширак, канцлер Німеччини Гельмут Коль та багато інших партійних лідерів.

Джерело

Автор