Президент зустрівся з екс-лідерами країн Балтійсько-Чорноморського регіону (фото)

22-23 лютого в Києві пройде IV Балтійсько-Чорноморський форум «Солідарна безпека країн Балтійсько-Чорноморського регіону як консенсусна стратегія для великої Європи».

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з обдарованою молоддю та молодими вченими (фото, відео)

Президент побажав молодим вченим миру, міцного здоров’я, щедрої долі, невичерпної енергії для реалізації того величезного креативного потенціалу.

Читати далі

Памфлет проти телеканалу

Там де авторитет відомих ЗМІ падає в очах громадян, негайно з’являються ЗМІ альтернативні. Памфлети. Памфлетист – особа амбітна і принципова, а журналіст – лише найманий працівник. Розхідник.

Читати далі

Вчителі Львівщини вчились у галицьких гвардійців (фото)

Інструктори бригади навчали педагогів за напрямками: «Тактична підготовка. Бойові двійки, трійки», «Тактична медицина», «Методика занять з практичної стрільби в умовах закладу освіти».

Читати далі

Дніпровські гвардійці відпрацювали 80-кілометровий марш на бронетехніці (фото)

На збори були задіяні екіпажі БТР-3Е, БТР-70. Упродовж двох днів гвардійці вивчали матеріальну частину техніки та проводили обслуговування озброєння. Заключним етапом зборів став контрольний пробіг на місцевості різного рельєфу на 80 кілометрів.

Читати далі

Всі категорій пенсіонерів системи МВС отримають підвищену пенсію з 1 січня 2018 року (відео)

З 1 січня 2018 року по 31 грудня 2019 року всі категорії пенсіонерів МВС щомісяця будуть отримувати пенсійні виплати у новому перерахованому розмірі плюс доплата з 2016 року.

Читати далі

У Києві поліцейські повернули господареві викрадену вівчарку Бантика (фото)

«Він був дуже радий, носив його на руках, не міг відпустити. Більше півгодини носив, кликав його. Емоції вражаючі. Ми самі раділи, що зробили приємне. Від того, як потерпілий відреагував на ситуацію», – розповідає розшуковець.

Читати далі

У Львівській області під час навчальних стрільб загинув прикордонник

Прикордонне відомство негайно поінформувало підрозділи військової прокуратури та Нацполіції. Оперативно-слідчою групою проводяться невідкладні слідчі дії.

Читати далі

Увага! Попередження про сильне похолодання в Україні!

За даними УкрГідрометцентру, внаслідок вторгнення холодного арктичного повітря з півночі Європи в Україні очікується зниження нічної (мінімальної) температури.

Читати далі

Телеканалам «NEWSONE», «Інтер» та двом одеським каналам призначено позапланові перевірки

Позапланові перевірки призначено через трансляцію телепередач, що мають ознаки розпалювання національної ворожнечі, порушення ведення мовлення у дні скорботи та трансляцію фільмів за участі артистів, що внесені до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Читати далі

«Радіо Ера» стане розмовним «НВ Радіо»

Певний час радіо працюватиме в режимі технічного мовлення, тобто в ефірі програми звучатимуть у запису, а в березні розпочнеться повноцінне мовлення нової команди.

Читати далі

25 лютого виповнюється 100 років від затвердження Тризуба державним Гербом УНР (фото, карта)

До 100-річчя затвердження Тризуба державним гербом УНР в столиці на сіті-лайтах та білбордах з’явилась соціальна реклама розроблена Українським інститутом національної пам’яті.

Читати далі

СБУ виявила дві схованки з великою кількістю боєприпасів у районі АТО (фото)

В одному із сіл Ясинуватського району та поблизу Авдіївки оперативники СБУ спільно з військовими ЗСУ виявили дві схованки з великою кількістю боєприпасів.

Читати далі

У Чернігові СБУ припинила діяльність адміністратора антиукраїнських груп у соцмережах (фото)

За попередньою інформацією, до створених ним антиукраїнських Інтернет-об’єднань входило понад двадцять тисяч учасників.

Читати далі