Уряд схвалив рішення про підвищення пенсій військовослужбовцям (відео)

Рішення не потребує внесення змін у діюче законодавство і воно буде в силі до моменту напрацювання та ухвалення відповідного законопроекту, який сьогодні обговорюється на різних майданчиках.

Читати далі

Військовий медик загинула, надаючи допомогу цивільному населенню

Бойовики російсько-окупаційних військ обстріляли наших медиків. Внаслідок обстрілу загинула 23-річна медсестра – військовослужбовець військової служби за контрактом.

Читати далі

Мы когда-то научимся поднимать глаза к небу…

Вечная память солдату. Дай бог, чтоб наше общество когда-то повзрослело и научилось хотя бы время от времени отрываться от лопаты с продуктами жизнедеятельности медиапроституток.

Читати далі

Республика Ноль. Иллюзия признания

Российские политики подставляют главарей боевиков. Главари боевиков врут жителям оккупированных территорий. Очередная история из “параллельного мира” о том, как в несуществующую “республику” приехали несуществующие политики, о чем узнали из несуществующего заявления.

Читати далі

У Міжнародний день рідної мови Марина Порошенко здійснила робочий візит до Волинської області (фото)

На Волині функціонує 153 інклюзивних навчальних заклади, у яких навчається 334 дитини з особливими освітніми потребами. Втім, інклюзивною освітою охоплені лише близько 2% «особливих» дітей.

Читати далі

Президент провів зустріч із заступником Державного секретаря США (фото)

Сторонами було підтверджено необхідність продовження скоординованої політики санкцій щодо РФ до повного відновлення суверенітету і територіальної цілісності України, включно з Кримом.

Читати далі

Президент представив нового Гендиректора ДК «Укроборонпром» Павла Букіна (фото, відео)

Кандидатуру Павла Букіна на посаду Генерального директора ДК «Укроборонпром» запропонувала наглядова рада Концерну. Цю пропозицію також підтримав і Кабінет Міністрів.

Читати далі

Петро Порошенко взяв участь у судовому засіданні по справі про державну зраду Януковича (фото, відео)

Зокрема, Глава держави поінформував суд про обставини його поїздки на територію АР Крим у лютому 2014 року та події, свідком яких він був на той час.

Читати далі

Президент України прийняв Міністра закордонних справ Данії (фото, відео)

Сторони відзначили важливість та скоординували підходи щодо розгортання миротворчої місії ООН на окупованій території Донбасу, включно з неконтрольованою ділянкою держкордону.

Читати далі

Блоковано нелегальні пасажирські перевезення через держкордон з тимчасово непідконтрольної території Луганщини

Ділки забезпечували виїзд автобусів через закритий ПП «Ізварине», потім транспорт з території Росії в’їжджав до України через пункти пропуску на Харківщині, а кінцевою точкою маршруту був Київ.

Читати далі

На Тернопільщині СБУ викрила на хабарі прокурора

Прокурор вимагав у мешканця Кременецького району 2500 доларів США за непритягнення до кримінальної відповідальності за незаконне полювання.

Читати далі

Учасника незаконного збройного формування «РИМ» засуджено до трьох років позбавлення волі

У жовтні 2014 року чоловік був призначений на посаду так званого «заступника військового коменданта міста Свердловська з економічно-господарської діяльності».

Читати далі

У ГПУ відбулась нарада щодо підсумків роботи органів прокуратури у 2017 році (фото, відео, інфографіка)

Реалізацією представницьких повноважень за позовами прокурорів на користь держави повернуто понад 10 млрд грн. Повернуто та попереджено незаконне надання 126 ти га земель. До суду скеровано понад 5,7 тис обвинувальних актів.

Читати далі