Президент нагородив 108 військовослужбовців

Високих державних нагород удостоєно 105 військовослужбовців ЗСУ, з яких 43 посмертно і 62 поранених, 2 співробітники МВС України посмертно та один поранений військовослужбовець Нацгвардії України.

Читати далі

Первичный смотр готовности провоцировать и подстрекать

В одном журналистском блоге с пафосом морального авторитета нацыи провозглашался окончательный отрыв Петра Порошенко от реалий, выражающийся в том, что общение с прессой теперь стало совсем какое-то непацанячее. Через губу какое-то, чисто формальное. Надменное.

Читати далі

До НАЗК запрошено народного депутата Сергія Мельничука

Перебуваючи у статусі народного депутата України та будучи суб’єктом, на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», Сергій Мельничук входить до складу виконавчого органу ТОВ «МБР-Трейд».

Читати далі

До НАБУ направлено висновки за результатами перевірок декларацій народного депутата України Дзензерського Д.В.

Депутат не вказав у декларації дійсні на кінець звітного періоду фінансові зобов’язання перед трьома банківськими установами на загальну суму 3 185 432 215,78 грн.

Читати далі

28-го лютого в кінотеатрі «Жовтень» відбудеться урочиста прем’єра військової драми «Іній» (трейлер)

За сюжетом стрічки, молода литовська пара Рокас та Інга погоджується доставити автобус із гуманітарною допомогою в Україну. Під час подорожі обставини змінюються, й вони змушені їхати все далі й далі на схід.

Читати далі

Документальний фільм «Крим, як це було» відтепер у вільному доступі

Це історія офіцерів, солдатів та матросів, які під час захоплення Криму не зрадили свою присягу на вірність народу України.

Читати далі

До уваги подорожуючих! Інформація про складні погодні умови в Україні 27 лютого – 1 березня

На дорогах країни ожеледиця. Мінімальна температура вночі 15-22° морозу, у північно-західній половині місцями 23-27° морозу.

Читати далі

За матеріалами Головного управління внутрішньої безпеки ДФС у січні розпочато 29 кримінальних проваджень

В ДФС працює сервіс «Пульс», на який платники мають змогу повідомити про неправомірні дії працівників служби. Так, у січні було перевірено 13 повідомлень про можливі неправомірні дії з боку посадових осіб ДФС. З них одне частково підтвердилося.

Читати далі

Держфінмоніторинг щодо урегулювання обігу криптовалют

Наразі в регуляторному середовищі триває обговорення питань щодо визначення правового статусу криптовалют. Після узгодження остаточних рішень та враховуючи Рекомендації FATF та Європейських директив планується підготовка змін до національного законодавства щодо державного регулювання і нагляду за криптовалютами.

Читати далі

Чего нам ждать после 2019: ловушка третьего сценария

Выборы 2019 принесут нам перемены, хотим мы того или нет. И, к моему огромному сожалению, варианта перемен к лучшему в кратко- и среднесрочной перспективе пока не просматривается.

Читати далі

Україна може використати досвід Міжнародного трибуналу по колишній Югославії для покарання військових злочинців

В МінТОТ відбулася лекція на тему «Міжнародний трибунал по колишній Югославії» (МТКЮ) колишнього старшого прокурора МТКЮ та екс-федерального прокурора Швейцарії Штефана Вєспі.

Читати далі

“Єдиним вікном” в українських митницях користується близько 80% бізнесу

У регіонах започаткована практика проведення семінарів для вивчення проблемних питань у роботі механізму «єдиного вікна».

Читати далі

Міжнародний валютний фонд ставить задачу створити ринок газу в Україні

МВФ напряму від української влади не вимагає збільшувати ціну на газ, міжнародна фінансова структура ставить іншу ціль: створити в Україні ринок газу.

Читати далі

Реплики со шкафа

Хочу закрыть свой личный гештальт (как сейчас модно говорить) и подвести итог почти трехлетнего пребывания в Украине неистового грузина, который на моих глазах за это время прошел непростой путь трансформации из президента-реформатора в смешного и нелепого батоно Сулугуни.

Читати далі

МОН вважає неприпустимим зрив освітнього процесу в НМУ імені О.О. Богомольця

Адміністративним шляхом – через закриття будівель – студенти НМУ імені О.О. Богомольця були позбавлені можливості продовжувати навчання.

Читати далі