Ну, не Тарантино

Пытаюсь себе представить, как на капитолийском холме стоит в дерзкой позе какой-нибудь конгрессмен в красивой мохеровой жилетке и орет в матюгальник что-то про физическое решение проблемы с Трампом, и что придут ветераны войны в Сирии…

Читати далі

Президент привітав Україну з історичною перемогою нашої країни в Стокгольмському Арбітражі (фото, відео)

«Це дуже велика цифра. Вона значно більше ніж заборгованість за газ, який ми відбирали у 2014 році», – повідомив Голова правління НАК “Нафтогаз України”.

Читати далі

Не журналістика, а помийна яма без жодних натяків на комунікацію

Це якась суцільна провінційщина, розмішана з комплексом невдахи і власними розбитими сподіваннями. Причому, це саме власні розбиті сподівання. Вони би хотіли бухати з мером міста, але він на них забив.

Читати далі

В рамках проекту «Україна-Норвегія» розпочалася перепідготовка для звільнених в запас військовослужбовців (фото)

Випускникам курсів також надаватиметься допомога щодо працевлаштування у вибраній ними сфері підприємництва для втілення отриманих знань в повсякденному житті.

Читати далі

Військово-медичний клінічний центр Західного регіону відвідали представники «International SOS» та ЗС США (фото)

Іноземні гості відзначили високий фаховий рівень українських військових лікарів, а також досить непогану забезпеченість військової лікувальної установи спеціалізованою технікою та обладнанням.

Читати далі

Арбітраж задовольнив вимоги Нафтогазу щодо компенсації за недопоставлені Газпромом обсяги газу для транзиту

Арбітраж постановив виплатити Нафтогазу 4,63 млрд дол. За підсумками двох арбітражних проваджень Газпром винен 2,56 млрд дол.

Читати далі

Увага! Попередження про погіршення погодних умов на території України

Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме 2 (жовтий) рівень загрози, ускладнення роботи електричних мереж, комунального господарства, будівельної галузі у більшості областей країни (крім західних).

Читати далі

У Києві оперативники викрили злочинну групу, яка займалася розбоями та викраденням елітних авто (фото)

Злочинці – мешканці столиці, 1990, 1994, 1996 та 1986 років народження. Раніше у поле зору правоохоронців не потрапляли.

Читати далі

У Львові у системному хабарництві поліція викрила посадовців служби ветсанконтролю на Західному кордоні (фото)

50 тисяч гривень та 600 доларів США хабара вимагали фігуранти справи за видачу ветеринарних сертифікатів для експорту шкіри до Євросоюзу.

Читати далі

Им важно только прокукарекать

Читателям этих журналистов не нужен ответ на вопрос – как стать богатыми. Ответ сильно грустный для них – работать. Читателям этих журналистов нужно другое – чтобы все были бедными.

Читати далі

У Харкові засуджено підозрюваного за продаж клієнтської бази поштового перевізника

Суд визнав підозрюваного винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на три роки із іспитовим строком у вигляді двох років.

Читати далі

Юрій Аллєров відсторонив від виконання обов’язків командира Криворізької військової частини

Нацгвардія продовжує службове розслідування по факту участі нацгвардійців у заходах з використанням радянської символіки у Кривому Розі з нагоди 74-ї річниці звільнення міста від німецьких загарбників.

Читати далі

Марина Порошенко на проводах Національної паралімпійської збірної команди на зимову Паралімпіаду-2018 (фото)

«Нехай разом із вами переможе Україна!», – сказала дружина Президента.

Читати далі

Уряд ухвалив рішення створити комісію #МаскиШоуСтоп з представників бізнесу та правозахисників

Комісія складатиметься з представників бізнесу, бізнес-асоціацій та правозахисників. У ній не буде силовиків. Правоохоронці лише будуть викликатися на засідання комісії, надаватимуть інформацію та звітуватимуть за конкретними справами.

Читати далі

В Україні прийняті перші рішення про притягнення до адміністративної відповідальності за несплату аліментів

Один з боржників має заборгованість зі сплати аліментів за 4 роки на утримання трьох дітей у розмірі 78 тисяч гривень, другий – заборгованість за 9 місяців на утримання двох дітей у розмірі 30 тисяч гривень.

Читати далі