З початку 2018 року поліція розшукала майже 850 зниклих дітей

Поліція нагадує, що при зникненні дитини необхідно терміново звернутися до найближчого поліцейського відділення або наряду.

Читати далі

Внаслідок сутичок під судом у Києві затримано трьох осіб

Загалом до управління поліції доставили 36 осіб, трьох із яких – затримали в порядку ст. 208 КПК України, інших – встановили анкетні дані та відпустили.

Читати далі

За останні 5 років частка безготівкових розрахунків картками в Україні зросла більше ніж утричі (інфографіка)

Станом на 01.01.2018 в Україні працювало 77 банків – учасників карткових платіжних систем.

Читати далі

В пошуках чергового кумира

Коли вам показують правду, ви перетворюєтесь в генератор завчених фраз. Але не забудьте: ваші кумири вам брешуть, бо винуватий… ну, ви ж знаєте… ви такі розумні, мої дорогі равлики.

Читати далі

Я єсть народ – маленький порошенко

Маленькими порошенками ми станемо тоді, коли кожен з нас побудує собі свій власний маленький «Рошен». І ми станемо ними. Я у це вірю.

Читати далі

Кто из них патриот?

Переодетые в патриотов граждане рф сколотили банды, назвали их красивыми словами “Рух Визволення” і “Національні дружини” и перевели стрелки на Украинское государство.

Читати далі

Робочий візит Президента України до Німеччини

16-17 лютого Президент України здійснить робочий візит до Німеччини для участі у 54-ій Мюнхенській конференції з питань безпеки, де виступить на тему викликів безпеці у сучасному світі.

Читати далі

Президент України розпочав робочий візит до Литовської Республіки (фото, відео))

Глава держави візьме участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 100-річчя відновлення Литовської Держави. Візит відбувається на запрошення Президента Литовської Республіки Далі Грібаускайте.

Читати далі

Новости дня. 15 февраля 2018 года

В полицию полетели снежки, мусор, слезоточивый газ, петарды, а потом одна из организаций, а именно ОПГ «Внутренний корпус Донбасса» имени Семена Семенченко, устроила провокацию, в апофеозе которой реальный ветеран, чего в этой организации не особенно много, дважды выстрелил в полицейских из наградного оружия.

Читати далі

Три атрибута искусственно разгоняемого фейка

Хочу показать на смешном, но дистиллированном, примере, имевшем место месяц назад, какие признаки имеет атака с разгоняемым фейком.

Читати далі

Футбольно-антикорупційні алегорії

Поки вся команда буде бігати по стопах за Мессі, Рональду чи ще за кимось, відкриваючи не те що вільні зони, а вільні футбольні поля, то навіть найкращий воротар цій команді не допоможе.

Читати далі