Чи створила Україна щось подібне за 30+ років?

З нагоди приходу пана Марка Рютте в крісло генсека НАТО – вечірня оповідка про втрачені можливості, системність, політику пам’яті, військово-патріотичне виховання і рекрутинг.

Читати далі

Аналіз ворожих ударів по Україні за вересень

У вересні окупанти не завдавали масованих ракетних ударів, перейшовши в режим накопичення, проте почали терор дронами практично щоночі протягом усього місяця.

Читати далі

Санкції на часі. 03.10.2024

Воєнна економіка путіна постраждає, якщо Саудівська Аравія виконає плани збільшення видобутку нафти. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 03.10.2024.

Читати далі

Петро Порошенко підбив підсумки візиту до Брюсселя (фото)

«Приємно вражений мобілізацією друзів України в стінах нового Європейського Парламенту. Відчув щире бажання та рішучу готовність допомогти Україні вистояти та перемогти», – зазначив Порошенко.

Читати далі

Квадроцикли приїхали! (фото)

Квадроцикли законтрактовані на заводі-виробнику на іншому боці земної кулі, і ми змогли зекономити шалені кошти. Це було довге очікування, але тепер воно вже скінчилося.

Читати далі

Снаряди – це не тільки метал і конвеєр

Оборонка народжується під паяльниками й у пробірках, в математичних формулах крейдою на дошці та в бруді випробувань на полігоні. Пам’ятайте про інженерів, техніків, технологів і просто класних спеців. Оборонку зробили вони.

Читати далі

Чому не вдалося відстояти Вугледар

Дев’ять місяців росіяни методично перемелювали наші позиції та повзли до своєї мети, втрачаючи десятки тисяч солдатів, тисячі одиниць техніки, але маючи незаперечний та дієвий козир – авіацію.

Читати далі