Встигнути до зими. Де ще наступає росія і де Україна її зупинила

Після захоплення Вугледару просування російської армії на Сході України дещо сповільнились, але потім знову зросли. Чи означає це, що росія намагається досягнути цілей свого “великого наступу” до сезону холодів?

Читати далі

Закон про деколонізацію має виконуватися й під час війни

Нерішучість у звільненні України від маркерів русского міра дається взнаки. Вата всіх кольорів і відтінків почала піднімати голову не лише в Україні, а й на міжнародному рівні.

Читати далі

Хто приб’є на дверях ООН табличку «пороблено. розходьтеся»?

Входити в історію можуть лише особистості. Решта проходять непоміченими або вляпуються. Ким лишиться в історії Антоніу Гутерреш, якого можна вважати могильником ООН?

Читати далі

Зупинити бульдозер

Полчища росіян прагнуть відхопити якнайбільше територій, поки не впала їхня власна економіка. Невпинне просування має, за кремлівським задумом, посіяти в Україні і на Заході зневіру. Що протиставити бульдозеру?

Читати далі

Санкції на часі. 23.10.2024

Туреччина вдвічі підняла тарифи за проходження її проток кораблями з російською нафтою. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 23.10.2024.

Читати далі

Берлін і Лондон об’єднують сили

Велика Британія та Німеччина сьогодні підписали історичну оборонну угоду, що наближає Європу до спільної оборони, з додатком про Україну. Чому ця угода важлива для України.

Читати далі

Зігріваємо фронт разом! (фото, відео)

Для тих, хто може возити собі дрова, вже виготовлені буржуйки. Для тих, хто перебуває просто на лінії зіткнення, закуплено майже тисячу дизельних пічок. Більше ваших донатів – більше тепла для захисників!

Читати далі

Вісті з фронтів. 23.10.2024

Поточна ситуація та склад сил і засобів противника на Куп’янському напрямку. Оцінка загального розвитку ситуації на Куп’янському та Лиманському напрямках.

Читати далі