Санкції на часі. 15.10.2024

Тижневі витрати росії на війну в Україні перевищили річні бюджети 80% російських регіонів. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 15.10.2024.

Читати далі

Як повернути українських дітей до українських шкіл

Наразі МОН розробило низку інструментів для повернення дітей до шкіл, і саме до українських шкіл. Буде добре, якщо ці заходи спрацюють. Але чому маємо такий відтік школярів, в тому числі старшокласників?

Читати далі

Знайомтеся, це Trophy

Це ізраїльська система активного захисту, яка встановлюється на бронетехніку. Цікаво, що єдина країна, яка розробила ПТУРи для ураження саме цієї системи, – це рф.

Читати далі

Эволюция беспилотной войны

Проблема – не сбить БПЛА. Проблема – обнаружить их. Создать подразделение, надежно перехватывающее в своей зоне ответственности барражирующие боеприпасы и не стоящее всех денег мира, – это годы.

Читати далі

Зеленський зненацька йде до Ради

Нарешті після багатомісячних втаємничених розмов із усім світом президент України знайшов час представити свій «план Перемоги» й українському народу в обличчі парламенту.

Читати далі

Дипстрайк возмездия

История с дальними ударами по исконной территории противника не только про виснаження, она ещё и очень сильно про справедливость, которая требует, чтобы над их городами выли сирены, хлопали выстрелы и горели ангары.

Читати далі

Чому я не вірю ні в які переговори з росією

У Бучі, Гостомелі, Ірпені все відбулося, коли росіяни вважали нас своїми. А тепер, після всього, що ми з ними зробили та ще неминуче й вимушено зробимо, там уже немає ніяких гальм.

Читати далі

Порошенко зустрівся зі Спікером Палати громад Канади Грегом Фергюсом (фото, відео)

Порошенко показав чергову партію техніки, яка готується до відправки на фронт, а також закликав канадських партнерів підтримати членство України в НАТО.

Читати далі

Северокорейский омут

путинская безысходность в его авантюре в Украине подтолкнула его к опасным связям, которые буквально создают дополнительные очаги напряженности и провоцируют Третью мировую войну.

Читати далі

Ще три комплекси «Ай-Петрі» передано ЗСУ (фото, відео)

Наразі комплекси “Ай-Петрі” ефективно прикривають не лише позиції артилеристів, як було на початку, а й аеродроми, евакуацію, об’єкти командування та інфраструктуру від Херсона й Запоріжжя до Куп’янська і Харкова.

Читати далі