Дані про втрати танків Leopard 2 треба оцінювати правильно

Пропагандистськими майданчиками рф мчить сенсаційна новина – “Україна втратила за час війни 40 танків Leopard 2!”. На жаль, цю “новину” потягнули й наші ЗМІ без намагань детально розібратися.

Читати далі

О помощи Запада

Для западных политиков на первом месте стоят симпатии из избирателей, на втором – интересы их стран. А уже потом, если это не противоречит первому и второму, мы с вами и нашей страной.

Читати далі

Санкції на часі. 17.10.2024

Уряд рф намагається заблокувати вихід із росії двох останніх великих західних банків – Raiffeisen Bank та UniCredit SpA. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 17.10.2024.

Читати далі

Підрозділ «під ключ» від Франції для України

Французи продовжують готувати підрозділ “під ключ” для України, – 155 бригада імені Анни Київської з вересня проходить загальновійськове базове навчання у східних департаментах континентальної Франції.

Читати далі

13 чесних фактів про війну в Україні (відео)

Промова Надзвичайного і повноважного посла України у Великій Британії і Північній Ірландії, Головнокомандувача України (2021–2024) Валерія Залужного у Королівському інституті міжнародних відносин (Chatham House).

Читати далі

Спецам із ССО терміново потрібні засоби зв’язку

30 комплектів системи зв’язку модифікованого Starlink’у на автівки ССО – феєрично терміново і не менш феєрично важливо. А фотозвіт буде. І в новинах потім багато чого прочитаємо.

Читати далі

Порошенко знову на Східному напрямку (фото, відео)

Порошенко сьогодні привіз у 19 бригад і батальйонів ЗСУ на Східний напрямок велику партію FPV-дронів і техніки, від якої залежить реалізація Плану перемоги, який зараз обговорюють у суспільстві.

Читати далі