Санкції на часі. 02.10.2024

Американська IT-компанія ABBYY звільнила працівників із громадянством рф зі своїх офісів у Сербії, Угорщині та на Кіпрі. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 02.10.2024.

Читати далі

Як воєнні замовлення для України рятують міста США від злиднів

Перш, ніж снаряди опиняться на лінії фронту і їх використають проти росіян для захисту України, вони приносять користь у Пенсильванії, Алабамі, Техасі – дають роботу місцевим жителям і притік інвестицій.

Читати далі

Як мобільні оператори готуються до вимкнень світла

З 1 жовтня мобільні оператори мали б забезпечити 10-годинну роботу 60% базових станцій без світла. Цього вже точно не станеться, але що робити абонентам?

Читати далі

«Перш ніж наступати, ми маємо вичерпати ресурси ворога» – генерал-лейтенант Наєв

Про операцію у Курській області, ситуацію на фронті, мобілізацію, український контрнаступ і брата, який співпрацює з рф на окупованих територіях – Сергій Наєв у інтерв’ю для Еспресо.

Читати далі

Окрім України, армія рф «обнуляється» і на власній території

Рекордів не так багато, але методи протидії окупантам, що застосовуються нині, дають свої плоди – втрати ворога не зменшуються. Детальний аналіз втрат окупантів.

Читати далі

Ворог мого ворога

Ізраїль широко вдарив по іранських проксі в регіоні й розпочав наземну операцію в Лівані проти «Хезболли». У відповідь Іран завдав масованого ракетного удару по території Ізраїлю. Що все це означає для України?

Читати далі

Брюссельські зустрічі команди Порошенка (фото)

Відбулися багаточисельні зустрічі команди Порошенка з новопризначеними єврокомісарами з різних напрямків, в тому числі з важковаговиками європейської політики та з оновленою Групою друзів України в Європарламенті.

Читати далі