Санкції на часі. 08.10.2024

Китайські компанії почали зупиняти постачання до росії фармакологічної сировини для виробництва ліків через санкції. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 08.10.2024.

Читати далі

Вугледар. Трагедія без тріумфу

Оперативна ситуація, що склалася після падіння міста, кардинально не змінить ходу наступальної операції ворога. Однак конче потрібно проаналізувати те, що сталося під час оборони Вугледара й опісля.

Читати далі

Минулої зими наша інфраструктура була ціллю, цієї в цю гру вже можна грати вдвох

Жодні захоплення районних центрів на Донеччині не зупинять кампанії ударів по тилу РФ, яка пускатиме їм кров і гроші. А на десерт перед нами величезна Московська агломерація – 21 млн населення.

Читати далі

Ще один комплекс протидії техрозвідці «Ай-Петрі СВ» передано ДШВ (фото, відео)

«Працюємо над збільшенням комплексів «Ай-Петрі» на всій лінії фронту. Продовжуємо розвивати високі технології в українському війську», – резюмує Порошенко.

Читати далі

«План перемоги має бути представлений у Верховній Раді» – Порошенко (відео)

«Ми з вами маємо вдень і вночі працювати для того, щоб відповідати критеріям НАТО, а не закручувати демократію і відштовхувати нас в ОДКБ», – зауважив Порошенко під час виступу в Раді.

Читати далі

Камала Гарріс розкрила свою позицію щодо перемовин з росією

До президентських виборів у США лишилося менш як місяць, тому демократка Гарріс і її опонент-республіканець Трамп загострюють атаки один на одного.

Читати далі