Перспективи вистояти цілком реальні, якщо…

У коментарях часто звертають увагу, що втрати росії від санкцій порівняно невеликі. Мовляв, що їй кількадесят мільярдів втрат, якщо обсяги надходжень – сотні мільярдів? Але…

Читати далі

Аудит ефективності Державної програми «Доступні кредити 5-7-9»

7 жовтня надійшов лист на ім’я спікера ВР від Рахункової палати з повідомленням щодо неефективності контролю з боку держави за витратами з держбюджету на цю програму. Влада ж тим часом підвищує податки.

Читати далі

За яких умов можливий контрнаступ ЗСУ

Останніми днями низка ЗМІ, експертів, а також на рівні офіційних осіб почали озвучувати версію про те, що українські війська зможуть перейти у контрнаступ у 2025 році. Але є й протилежна думка.

Читати далі

Санкції на часі. 14.10.2024

Санкції проти Мосбіржі викликали масовий розпродаж російських акцій інвесторами з «дружніх» країн. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 14.10.2024.

Читати далі

Порошенко з друзями вшанували пам’ять Сергія Іконнікова (фото, відео)

Рік тому під час ворожого штурму під Вугледаром у день свого 25-річчя загинув наймолодший командир підрозділу 72-ї ОМБр «Чорні Запорожці», активіст «Європейської Солідарності» Сергій Іконніков.

Читати далі

Отложите плохие новости на три недели

Это не значит, что через 3 недели война закончится. Не закончится. Но это значит, что враг не получит шанса с нашей помощью повлиять на важнейшее решение в худшую для нас сторону. А там будет новый день.

Читати далі

Зігріємо захисників разом

Ми замовили сотні невеликих дизельних пічок, які в рази краще за буржуйки, але наразі змогли проплатити лише невеличку частинку. Холод насувається, цього не змінити. А допомогти боротися з ним ми можемо!

Читати далі

Нова тактика ворога. Як їй протистояти?

Противник продовжує наступ попри те, що його темпи впали. За Покровськом уже Павлоград, а далі – Дніпро. Нам треба мобілізуватися максимально, це критичний момент війни. 

Читати далі