Це реванш, не тіште себе ілюзіями

В ДБР відверто заводять людей команди Януковича і Портнова. І, звісно, немає ніякого конфлікту інтересів між переданим в ДБР розслідуванням злочинів проти Майдану і захистом Януковича, ага! В.о. директорки ДБР Венедиктовій і конкурсній комісії, які цього не побачили, напевно, треба ще раз прочитати профільну літературу про означення конфлікту інтересів або десь совісті позичити. Тому не дивуйтеся, що їхніх соратників звільняють, в тюрми йдуть бойові генерали, офіцери, бійці та волонтери, а журналісти стають «бидлом», і мінкульт розробляє закони про «дезінформацію» в стилі РФ.

Читати далі

Дві реальності однієї воюючої країни

Сумний ранок… Один військовий загинув, десятеро поранені. Обстріли тривають. Війна продовжується. Влада мовчить та готує 9 нових ділянок «розведення» військ. Влада мовчить і жодним чином не згадує українських Героїв, що гинуть на Сході. «Просто пєрєстать стрєлять» дуже погано закінчується для України: щодня втрачаємо найкращих. А в цей же час влада намагається протягнути цензуру для ЗМІ та блогерів, знищити свободу слова, повернути рашистів на екрани телебачення та концерти, влаштовує «торгівлю на крові», продаючи своїх «Папіків» та «Кріпосних» до держави-агресора. А ще відривається в Оманах, Куршевелях. Зустрічається з представниками РФ.

Читати далі

Феєрія лицемірства. Частина 1 (фото)

Все оце гарно зрежисоване траурне шоу – намагання виправдатися за повну неспроможність і некомпетентність, проявлені в перші дні після трагедії. Чинне керівництво країни – не політики. Вони шоумени. Там, де треба швидко і ефективно реагувати на подію, вони впали в прострацію. Натомість шоу робити вони вміють. Коли треба їм. Шкода, що наші вояки не гинуть десь біля Ірану. Так би їхні тіла теж зустрічали з пафосом, кортежами, і президент Голобородько робив би сумний вигляд. Але вони гинуть десь під Золотим чи Широкиним, а тому тут не хайпанеш. Загиблим – вічна пам’ять. А тим, хто на трагедії людей влаштовує собі піар після лютого провалу, – вічна ганьба.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 19.01.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

19 січня 2020 р. збройні формування РФ 8 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. 18 січня збройні формування РФ 6 разів порушили режим припинення вогню. Вчора у результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще 10 чоловік отримали поранення.

Читати далі