Робочий візит Петра Порошенка до Брюсселя. День перший (фото, відео)

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко зустрівся в Брюсселі з депутатським активом Групи дружби України в Європейському парламенті та з Президентом Європейської народної партії Дональдом Туском.Петро Порошенко наголосив на важливості продовження політики санкцій ЄС щодо Російської Федерації за агресію проти України, систематичний зрив мирного процесу на Донбасі та анексію Криму. Висловлено застереження щодо спроб міжнародної реабілітації президента Путіна без відповідних змін у поведінці Москви.

Читати далі

«Смотрящий» за коррупцией

А тем временем в стране полностью исчезла коррупция. Теперь у нас все честные, самоотверженные и преданные общему делу – служению народу – чиновники всех рангов. Но это не точно. Возможно, что оно всё по-другому. Но в телевизоре об этом не говорят и пипол спокоен. А главу офиса можно понять. Это же старая народная мудрость: если разврат невозможно предотвратить, то его нужно возглавить.

Читати далі

Не будет быстрого мира

Когда Зеленский говорит вам про быстрый мир, он лжет и знает, что лжет. Россия не отдаст Донбасс при живом Путине без авральных обстоятельств. Она будет этот чемодан тащить до упора тупо из принципиальных соображений и ждать удачного случая: пророссийского президента Украины («Оппоплатформа» заняла ВТОРОЕ место на парламентских выборах, сильно опередив и БЮТ, и ЕС, и «Голос») или провала на переговорах в Нормандском формате, или ситуации, в которой Зеленский вынужден будет рискнуть всем и принять российский план – по глупости или под влиянием иных факторов, от нашёптывания Ермака до экономического кризиса. Это и есть их план. Россия может ждать, и будет ждать…

Читати далі

Не отдавайте свои свободы в руки государства

Если вы отдадите свои свободы, в частности свободу слова, в руки государства, то это будет обозначать лишь одно – не будет у вас этой самой свободы слова. Будет право лизать зад властям, как это происходит в рашке. Неужели вы не видите параллелей?! Свобода – это то, что вернуть сложнее всего, тем более если отдаешь ее сам лично. С фейками, пропагандами вражескими, с “мальчиками в трусиках” бороться можно. Но бороться можно в СВОБОДНОМ государстве. При наличии СВОБОДЫ. Иначе это не нужно просто.

Читати далі

Вирус русского мира

Вот вы думаете это коронавирус такой опасный? А что вы скажете про вирус руськага мира? Как по мне, то вот это дерьмо опаснее в десятки раз. От коронавируса можно просто умереть. От вируса русского мира можно жить долго, перенося и распространяя эту помойку всеми доступными способами, в том числе и через байты и пиксели в мониторе. Единственным умершим органом при этой чуме является мозг.

Читати далі

27 січня – Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

«Близько півтора мільйона євреїв знищено нацистами на теренах теперішньої України. Це – чверть усіх жертв Голокосту, який є злочином супроти всього людства. Засвоїти уроки історії – обов’язок сучасних політиків перед теперішнім і прийдешніми поколіннями. Маємо не лише пам’ятати про безневинні жертви минулого, але й об’єднати зусилля, щоб не допустити повторення трагедій, подібних Голокосту. Схиляємо голови в пам’ять про безневинно закатованих жертв…» – написав на своїй сторінці в Facebook Петро Порошенко.

Читати далі

«ЄС» закликає інші фракції зайняти солідарну позицію в підтримці вимог родин Героїв Небесної Сотні

Фракція «Європейська Солідарність», як і інші фракції та керівництво Верховної Ради України, сьогодні отримала публічне звернення родин Героїв Небесної Сотні. Ми висловлюємо повну підтримку позиції ГО «Родина Героїв Небесної Сотні», поранених та активістів Революції Гідності, висловленій у цьому зверненні, щодо непрозорої ситуації навколо розслідування «справ Майдану», незаконності останніх кадрових призначень у Державному бюро розслідувань.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 27.01.2020

27 січня 2020 р. збройні формування РФ 9 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. 26 січня збройні формування РФ 12 разів порушили режим припинення вогню. Вчора один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув внаслідок ворожих обстрілів та один захисник загинув у результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої, ще два бійці отримали бойові травми.

Читати далі

Не игнорируй свой инстинкт самосохранения, Вава

“Зеленский заявил, что через четыре года хочет передать преемнику “ключи от новой Украины”, а ещё он хочет завершить войну и изменить имидж страны. Вава, имидж страны ты уже изменил. Ещё весной 19-го. Весь мир охренел от нашего имиджа. Ты бы лучше себе имидж менял и жене своей, раз уж така беда случилась, что у нашего богоносца мозги излучением от телевизора поплавило. А по поводу преемника хотелось бы поподробнее и поточнее. А то у нас есть варианты, но все слегка не с той стороны, куда мы пять лет очень трудно шли. Положи ключи на место и не трогай страну. Здоровее будешь.

Читати далі

Що ти, конкретно ти, отримав від нової влади?

От пройшло 9 місяців з моменту обрання твого презедента. Дехто за цей час встиг народити дитину. Зовсім скоро буде рік. І які в тебе результати? Що здійснилося з того, що б ти хотів, коли кидав бюлетень в скриньку? Ні, зараз не про віртуальні речі типу “він старається”, “відмінили недоторканість”, а про реальні зміни, які позначилися на тобі позитивно. Є щось таке за 9 місяців?

Читати далі

Як лікувати Україну

Україна як державне утворення знаходиться в такій стадії хвороби недорозвинутості, що без зовнішнього втручання професійних лікарів майже не має шансів на виздоровлення. Суспільство просто застрягло на стадії переходу з дитсадівської стадії розвитку психіки (6-7 років) в шкільну. “Не хочу вчитися і працювати, а хочу жерти на халяву конхфети тоннами і жити безтурботним життям маленької дитинки” – ось базове кредо українця на сьогодні. Чим і користуються аферисти всіх мастей на будь-яких виборах в Україні.

Читати далі

Билеты на форум Холокоста передать нельзя

С поездкой в Израиль Зеленского изначально было ясно, что дело мутное. То величайший ехал туда, то не ехал, то обижался, то радовался, то хотел выступать, то вновь обижался. Лишь одно было неоспоримо ясно: не так скорбел Владимир Бедоносец по жертвам Холокоста, как мечтал облобызать Пуйла.

Читати далі

Зеленский не знает и не понимает армию

Для него армия – “готовый инструмент”, который он получил вместе с удостоверением. И сейчас, поскольку власть барыг больше не наживается на войне, а война не заканчивается, Зеленскому внушают, что нужно еще максимально переформатировать армию. Ведь по словам советчиков Зеленского, которым он очень доверяет, армия воюет, не защищая Украину, а ради контрабаса. Зачем иметь армию, которая ведёт себя как неуправляемая банда? Зачем содержать армию, которая сидит на контрабанде? Сократить все, что осталось от предыдущей власти, и не париться. Заодно и деньги сэкономить можно, и миротворцем прослыть.

Читати далі

Оббреханий гетьман

Лідер, що намагається зробити з України не примарний рай на землі, а звичайну державу, здатну бодай оплачувати своє існування, для українців – не герой. Яких лідерів хочуть українці? Янголів? Але янголи не ходять по землі.

Читати далі