Найбільший камінь

Томос відібрати складніше, ніж прийняти нову Конституцію, де не буде курсу на Євросоюз і НАТО. Зараз це робиться мало не за помахом руки Разумкова. А ось ПЦУ – це вже великий камінь на шляху “капітулянтів”, який просто так з дороги не прибереш, і тепер всі роки будеш о нього спотикатися. Православна Церква України – це одне з найбільших досягнень попередніх років, це ще один щит у війні за Незалежність. Отримали Томос, здобудемо й інші перемоги! Слава Богу за все! З річницею Перемоги!

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 06.01.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

6 січня 2020 р. збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. 5 січня збройні формування РФ 4 рази порушили режим припинення вогню. Вчора два військовослужбовця Об’єднаних сил загинули, ще один отримав поранення.

Читати далі

Різдвяне привітання Петра і Марини Порошенків (відео)

«Зібравшись на Святвечір, вітаючи колядками – від сьогодні аж до Йордану – пам’ятаймо про тих, завдяки кому на більшості території України панує мир. Про наших воїнів-захисників. Нехай береже їх Господь, як і всю нашу Україну!» – Петро Порошенко.

Читати далі