Потреба України в антрациті зменшується

Якщо у листопаді минулого року Україна споживала 806 тисяч тонн вугілля марки «А», то вже цьогоріч у цьому ж місяці – 532 тисячі тонн.

Читати далі

Реальна ли нулевая терпимость к коррупции?

Особенно умиляет слушать о страшной коррупции от людей, уклоняющихся от налогов, подмазывающих тут и там “что бы быстрее”, ездящих на евробляхах и приворовывающих у себя на работе.

Читати далі

Злодолбучий маскарад из вранья и жулья, притворяющийся народным порывом

ОПГ Семенченко, притворяющееся батальоном “Донбасс”. Деревянко, притворяющийся антикоррупционером. Парасюк, притворяющийся сотником.

Читати далі

У присутності Президента відбулось підписання Угод щодо розширення харківського метрополітену (фото, відео)

Нова ділянка метро будуватиметься в напрямку аеропорту, що стане додатковим поштовхом для розвитку авіаційного хаба Харкова.

Читати далі

В ГПУ відбулася зустріч керівників правоохоронних органів України та Королівства Нідерланди

Метою заходу були обговорення проміжних результатів розслідування авіакатастрофи пасажирського літака МН17 Малайзійських авіаліній, яка відбулася 17 липня 2014 року, та координація зусиль, спрямованих на притягнення до кримінальної відповідальності винуватих осіб.

Читати далі

Представник прокуратури АР Крим про розслідування воєнних злочинів на Асамблеї держав-учасниць Римського статуту

Одним із серйозніших злочинів, який вчиняється в Криму, є примусове переміщення жителів з територій АР Крим та міста Севастополя і заселення Криму російськими громадянами.

Читати далі

Ленінопад, як прощання з радянським минулим

За 4 роки в Україні демонтували 1 324 пам’ятники Іллічу, включаючи пам’ятні знаки. В період з грудня 2013 по червень 2017 рік в Україні демонтовано 2 409 об’єктів радянської спадщини.

Читати далі

Майбутнє країни — в руках інженерів

«Нації, які вірять тільки у сільське господарство, приречені бути бідними» – Міттіо Каку, американський вчений-фізик

Читати далі

В активі українців 7 медалей етапу Кубка світу з велотреку

В Сантьяго (Чилі) відбувся етап світового Кубка з велотреку, на якому українські спортсмени зібрали цілий врожай нагород. Наші велосипедисти здобули 7 нагород, 2 з яких – найвищого ґатунку.

Читати далі

Стійке невизнання проблеми інформаційного безладу в Інтернеті (інфографіка)

Звіт не використовує терміну «фейкові новини» і рекомендує журналістам, науковцям та політикам теж так вчиняти. Це відбувається з двох причин.

Читати далі

Відбулася зустріч Генерального прокурора України з представниками Кнесету Держави Ізраїль (фото)

Сторони обговорили питання співробітництва у сфері протидії проявам антисемітизму, а також злочинам, вчиненим з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості.

Читати далі

З життя НАБУїнів

Призначення НАБУ – бути такими собі інквізиторами-домініканцями, аскетами на сторожі державних фінансів від крадіїв. Бо інакше – то не НАБУ. То – НАБУїни.

Читати далі