Оболонський райсуд Києва відповів на звинувачення Антіна Мухарського (відео)

Антін Мухарський голяка під Оболонським судом Києва та на Майдані Незалежності звернувся до глави Мін’юсту про захист своїх прав в суді щодо своїх дітей.

Читати далі

Держгеонадра відкрили доступ до публічної карти мінеральних ресурсів України (фото)

Реалізація даного проекту стала можливою завдяки співпраці ДНВП „Геоінформ України” та Геологічної служби Норвегії в рамках проекту EIMIDA.

Читати далі

Травневе і Гладосове: місцеві жителі знову руйнують брехню російських пропагандистів (відео)

Місцеві мешканці спростовують чергову брехню російських пропагандистів про виселення людей та «репресії» з боку українських військовослужбовців.

Читати далі

У Службі зайнятості запрацювала “гаряча лінія” 0-800-50-99-66

Через «гарчу лінію» не можна буде отримати інформацію щодо виплат допомоги по безробіттю та іншу конфіденційну інформацію конкретної особи.

Читати далі

Заява МЗС України з нагоди 43-ї річниці резолюції ГА ООН 3314 (XXIX) «Визначення агресії»

Україна вітає триваючі зусилля міжнародної спільноти криміналізувати у Римському статуті Міжнародного кримінального суду міжнародний злочин агресії.

Читати далі

Національний банк підвищив облікову ставку до 14.5% річних

Правління Національного банку України прийняло рішення підвищити облікову ставку до 14.5% річних з 15 грудня 2017 року. З огляду на посилення інфляційних ризиків

Читати далі

Місія Євросоюзу передала Нацполіції 30 позашляховиків для роботи у важкодоступних регіонах України (фото, відео)

Отримані Нацполіцією автомобілі «Nissan Patrol» призначені для груп реагування патрульної поліції (ГРПП) у гірських районах і на Поліссі.

Читати далі

Нечеканчик від дядька Петра, або навіщо Корбан?

Повернутися до України бізнесмен Геннадій Корбан міг лише за умов твердих гарантій, що його не розмістять зразу ж у готелі “В діда Лук’яна”.

Читати далі

Президент вшанував пам’ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС (звернення, фото)

День ліквідатора відзначається щорічно 14 грудня у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС.

Читати далі

Новости дня. 13 декабря 2017 года

Польша поддерживает ввод миротворцев на Донбасс по американо-украинской схеме и с 2018 года заменит Украину в Совете Безопасности ООН, где будет отстаивать наши интересы в этом вопросе.

Читати далі