Заклики до повстання – пряма допомога ворогу

Під гаслами боротьби “за все Хороше і проти всього Поганого” окремі політичні сили не просто рвуться до влади, але й наражають на небезпеку програшу у війні усе суспільство.

Читати далі

Увага! Обмеження руху на трасі Київ-Чоп (фото, відео)

На трасі Київ-Чоп на території Закарпатської області у зв’язку з погіршенням погодних умов введено тимчасове обмеження руху великовантажного транспорту.

Читати далі

Інформація про погром в черкаському суді не відповідає дійсності (фото)

Станом на 8 грудня громадяни залишили територію Черкаського будинку правосуддя. Травмованих не має. Будівля суду не пошкоджена.

Читати далі

Олександр Турчинов провів зустріч з Головнокомандувачем ЗС Литви Йонасом Вітаутасом Жукасом (фото)

Під час зустрічі обговорювалися питання протидії кіберагресії, реформування українського сектору безпеки і оборони, досвід переходу литовських ЗС на стандарти НАТО, співпраця в питаннях стратегічних комунікацій та інтенсифікація діяльності спільної ЛИТПОЛУКРБРИГ.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 08.12.2017

Еженедельный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах.

Читати далі

Президент взяв участь в презентації «Книги добра» у Мистецькому Арсеналі (фото, відео)

8 лютого 2017 року стартував Міжнародний соціальний проект «Книга Добра», який об’єднав тисячі дітей та дорослих з єдиною метою – відшукати унікальні історії про добро в усіх його проявах.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з українською громадою Литви (фото)

«Важко уявити собі більш символічне місце, ніж цей Божий храм. Більше 500 років тому, в 1514 році Костянтин Острозький побудував не просто храм Божий, а символ об’єднання Литви і України», – сказав Петро Порошенко.

Читати далі

БТР-4МВ1 за стандартами НАТО закінчив проходження заводських випробувань (фото, відео)

За час випробувань фахівці підприємства на новій бойовій машині здолали сотні кілометрів по бездоріжжю та дорогам, успішно провели тести з форсування водних перешкоди уплав та вбрід, успішно провели цілу серію вогньових випробувань.

Читати далі

Відновлена повністю зруйнована траса між Харковом і Слов’янськом (фото, відео))

Загалом на ремонт траси цього року було спрямовано 290 млн грн. Це полотно європейської якості, яке має прослужити 10-12 років.

Читати далі

Припиніть розносити і вірити в істерики про “Захід втомився, уривається терпець”

Вчорашні істерики в повній мірі показують масштаби і глибину корупції, якою просякнутий не тільки український політикум, що працює на російських олігархів, а й його західне лобі.

Читати далі

Добирається цивілізація і в наше село

Як бачите, нічого не заважає найреформаторськішому меру вселенної прекрасно співпрацювати з такими опозиційними депутатами БПП, Свободи, “активістами” Правого Сектору…

Читати далі