«А тот закопчённый чайник будет?»

Личка красная из-за предложений помощи от боевых побратимов. Блин, снова как там, на востоке. Все рядом! Все свои! Все настоящие!

Читати далі

Антилуценківська марічкосвітня дічь

Поза межами інтернет-атак всяких грузинських/григоришинських секонд-хендів та російських інтернет-ботів, в суспільстві немає запиту на зміну Генпрокурора.

Читати далі

Іловайськ – це військовий злочин РФ, який планувався не один рік (карта, фото)

Ми маємо справу не просто з ворожою країною, а зі злочинцем, який тепер намагається перевести нашу агресію від себе всередину України.

Читати далі

У Києві відкрилась фотовиставка, присвячена пам’яті Аміни Окуєвої (фото, відео)

«Професійний героїчний воїн, правозахисник. Унікальна доля, унікальна людина. Справжні герої завжди залишаються зі своїм народом, в серцях людей, у їх свідомості», – заявив О. Турчинов.

Читати далі

Турчинов провів тестування комплексу фіксації біометричних даних на КПП в аеропорту «Жуляни» (фото)

Держприкордонслужба за 4 місяці змогла реалізувати рішення РНБО України щодо посилення контролю за в’їздом в Україну іноземців та осіб без громадянства. У більшості європейських країн реалізація таких завдань відбувалася протягом 4-5 років.

Читати далі

Апеляційний суд залишив екс-депутата Харківської міськради А.Лесика під вартою без права внесення залогу

Будучи депутатом, Лесик закликав до зміни кордонів держави, а також, зокрема, у Одесі, – блокувати транспортні розв’язки з метою перешкоджання пересуванню містом військових та поліції, провести незаконний референдум.

Читати далі

Рада Європи випустила новий посібник з інтернет-грамотності для дітей і дорослих

Посібник містить конкретні поради стосовно безпечного використання соціальних мереж, а також 25 інформаційних листів, які пропонують технічні знання щодо використання Інтернету.

Читати далі

Президент України провів зустріч з Міністром закордонних справ Канади (фото)

Христя Фріланд також поінформувала про тісне координування підходів зі США, зокрема під час зустрічі з Держсекретарем Р.Тіллерсоном 19 грудня.

Читати далі

«Небезпека ескалації з боку агресора зростає» – Президент

Глава держави зустрівся з представниками ініціативної групи «Перше грудня» та іншими авторитетними представниками української інтелігенції.

Читати далі

Марина Порошенко разом із дітьми відкрила Головну ялинку країни (фото)

До урочистої церемонії також долучилися Київський міський голова Віталій Кличко та Міністр культури України Євген Нищук.

Читати далі

Глава держави призначив стипендії видатним українським паралімпійцям, дефлімпійцям та їх тренерам

Стипендії призначаються 55 спортсменам, також матеріальне заохочення призначене дванадцятьом тренерам.

Читати далі

Коментар НБУ щодо позову Приватбанку у Високому суді Лондона

Цей позов спрямований на захист інтересів банку та відшкодування коштів вкладників, незаконно виведених з Приватбанку до входження держави до його капіталу.

Читати далі

Представники Пласту передали Верховній Раді України Вифлеємський вогонь миру (фото, відео)

«Знаковою подією є те, що вони повезуть цей вогонь і на передову для наших українських захисників, щоб воїни, які перебувають далеко від своїх родин, відчули дух Різдва”, – наголосив А.Парубій.

Читати далі

СБУ викрила власного співробітника на співпраці з російськими спецслужбами

Підполковник передавав службову інформацію представникам країни-агресора та надавав їм допомогу у проведенні розвідувально-підривної діяльності на шкоду національній безпеці України.

Читати далі