Бути ватніком в Україні небезпечно

Сергій Марченко

Небезпечно не через бандерівців, а тому, що рано чи пізно тебе, дуралєя, прийдуть спасать руські. І чим більше навколо тебе таких само ватніків, тим більша вірогідність, що Путін прийде тебе визволяти. Не рахуючись ні з якими жертвами серед таких помилок еволюції, як ти.

Коли ватніки Харкова і Маріуполя їздили на Антимайдан, голосували за ОПЗЖ, ходили на референдуми окупантів і закликати бомбити Львів, вони не думали, що самі будуть сратися кірпічами під залпами Градів, вибухами крилатих ракет та вакуумних бомб. Війну з бандерівцями вони уявляли собі інакше. Насправді виявилося, що їхній рускій мір клав з прибором на своїх прихильників. Окупант рівняє їх з землею точно так само, як бандерівців і “карателів” із ЗСУ.

Коли ми переможемо, я буду 3,14дити тебе, ватніку, де тільки бачитиму. Де тільки відкриєш свій поганий рот і будеш щось вякати проти України – зразу в табло. Не важливо, молодий, старий, дєдушка, бабушка, інстаграмщиця – кожен із вас, іуди, винен в тому, що зараз Путін робить із Харковом, Маріуполем, десятками мирних українських міст.

Я готовий дискутувати з антиваксами, євробляхерами, соціалістами, сироїдами, ким завгодно – але тільки не з ватніками. Бо це не питання дискусії, а питання виживання.

Закликаю всіх не забути, з чого все почалося. А почалося з “референдумів” і караваїв окупантам від ватніків.

Нульова толерантність до руского міра! Ніяких більше компромісів! Подобається Росія – збирай манатки і вали в Сизрань срать в дірку за сараєм.

Автор