В Маріуполі відкрили сервісний центр МВС та ЦНАП у торговельному центрі (фото)

У 2018 році заплановані наступні нововведення: онлайн-запис на отримання послуг та складання іспитів в СЦ МВС, онлайн-замовлення індивідуальних номерних знаків, запровадження персонального діджитал-кабінету власника авто, відеофіксація практичних іспитів на отримання водійського посвідчення та інші.

Читати далі

Офіційна позиція МВС щодо ситуації у Кривому Розі (фото, відео)

За фактом участі нацгвардійців у заходах з нагоди 74-ї річниці звільнення міста від німецьких загарбників з використанням радянської символіки призначено службове розслідування.

Читати далі

Президент взяв участь у церемонії підписання низки угод між Укрзалізницею, Укрексімбанком та General Electric US (фото, відео)

Реалізація цього проекту дозволить значно посилити позицію України, як ключового транспортного європейського хаба, та створити велику кількість нових робочих місць.

Читати далі

СБУ фіксує активізацію спецслужб РФ для дестабілізації ситуації в країні (брифінг, фото, відео)

СБУ фіксує активізацію спецслужб РФ для дестабілізації ситуації в країні та дискредитації нашої держави перед світовою спільнотою. Тільки у лютому СБУ зафіксувала спроби Росії здійснити 12 таких провокацій.

Читати далі

ГПУ в суді відстояла припинення незаконного користування Стрілковим та Архангельським газовими родовищами

ПрАТ «Пласт» не виконавши умови договору щодо внеску у спільну діяльність 71 млн грн, незаконно отримав прибуток від неї. Державою внаслідок збиткового договору недоотримано біля 20 млн гривень.

Читати далі

Про підсумки діяльності систем переказу коштів у 2017 році (інфографіка)

Упродовж 2017 року сума коштів, отриманих в Україні з використанням міжнародних систем переказу коштів, у вісім разів перевищує суму коштів, відправлених за її межі.

Читати далі

Зрадофил, ты идиот или ограниченный человек?

В то, что они по второму разу не понимают, что рейтинги Тимошенко выросли в результате их нон-стоп брехни о “нет реформ, ничего не меняется, коррупция хуже, чем при Януковиче”, – не верю.

Читати далі

Самий гуманний суд в Україні

Вони за півроку змогли через суди вийти сухими з води. Скажіть мені, як так? Скільки суди будуть робити такі справи? Чому МВС і прокуратура не можуть довести до кінця резонансні справи?

Читати далі

Мюллер обвиняет Ольгино

Российские инфовоены стараются посеять и углубить конфликт, максимально его расширить и сыграть на нем. Привести к власти своего или не допустить неудобного. Они качают ЛЮБЫЕ темы, на которых можно сыграть и внести раскол.

Читати далі

Агрессия порождает агрессию

Блатняк – не музыка, это фуфуфу. А называть полицейского ментом, мусором и относиться к нему с ненавистью сидельца второй ходки – для интеллигентного человека вполне норм?

Читати далі

Такой вот “представитель Украины”

На самом деле кремлевцы вбрасывают нам очередную гадю. Раскручивают его на нашей стороне, чтобы со временем он у нас кукарекал полезное им, как впущенный нами самими троянский конь.

Читати далі

Зашквар “правильного волонтера”

Когда очередной “правильный волонтер” будет громко кричать про Рошен, Полторака, реабилитацию участников АТО, голі-босі, уточните, сколько гектар земли и сколько зданий нужно этому “правильному волонтеру”.

Читати далі

Президент прийняв вірчі грамоти у послів Гватемали, Чилі та Мавританії (фото)

Були обговорені питання активізації двосторонніх політичних діалогів, а також перспективи розвитку торговельно-економічного співробітництва.

Читати далі