Самий гуманний суд в Україні

Сергій Місюра

Сів писати про медіабратсво кривого пера після чергового зрадного сюжету на каналі ZIK, де Олена Живко і генерал Хижий розказували про тотальну корупцію та сухпайки, що в армії стало ще гірше, ніж до війни.

Про їхні балачки значить зроблю на вихідних детальне відео, а зараз на очі попала новина про власника ZIKy. Так, саме про Петра Димінського. Точніше про суд, самий гуманний суд в Україні.

Передмова.
Димінський, який бізнесмен і політик, один з власників паливно-промислової групи “Континіум”, власник інформаційного агентства “ZIK” і президент ФК “Карпати” (Львів).

Всі ми пам’ятаємо, як літом він був фігурантом смертельного ДТП, коли загинула жінка. Тоді ще його водій-охоронець взяв всю вину на себе. Тоді ж Димінський одразу втік закордон. Хоча чому тікати, якщо за кермом був його охоронець, який взяв всю вину на себе?

Ще й була інформація, що він кучеряво осів жити в шикарному місці в Греції (див. відео нижче – ред).
Тобто коли на каналі збирають потрібних людей (Живко і Хижого) і говорять про погані пайки і харчування, “пластмасову форму”, а їх власник живе (в будинку) за 50000 євро і обідає за 500 євро. При цьому втік, хоча охоронець наче був за кермом.
Я не бачу іншого, як заказний ефір проти керівників армії і країни. Треба ж на повернення “шефа” заробити…

Тепер трохи фактів, які пересікаються на багатьох сайтах:
“ДТП сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району близько 15:10. В аварії загинула 31-річна Наталія Тріла.
Власник ФК “Карпати” і телеканалу ZIK Петро Димінський був на місці аварії. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.”

Охоронця Борща заарештували. Помістили в СІЗО. В вересні змінили СІЗО на цілодобовий арешт, в кінці жовтня після суду і представленої експертизи ДНК “мерса Димінського” (про яку писав Антон Геращенко) взагалі вирішили, що він підпадає під амністію…

Бог з ним, з тим охорнцем, за хазяїна вину на себе взяв. Та от на днях, Апеляційний суд взагалі визнав Димінського невинним!!! Виявляється, Апеляційний суд “дав належну правову оцінку безпідставності обраного запобіжного заходу, а також порушенням закону, які були допущені при обранні запобіжного заходу”.
Фінальним акордом вчора адвокат Димінського Микола Лисий просто добив всю судову і правову систему України:
“19 лютого 2018 р. Апеляційний суд Києва задовольнив апеляційну скаргу адвоката та скасував ухвалу слідчого судді Печерського районного суду м.Києва від 18 грудня 2017 р. про обрання підозрюваному Димінському П.П. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”.

Тобто виходить – Димінський за кермом вбиває жінку, каже охоронцю, щоб взяв вину на себе, а далі, “за тобою порішаєм”. Охоронця заарештовують літом, осінню він на свободі. Експертиза ДНК показала, що за кермом був “хтось інший, а не охоронець Борщ”. Органи кажуть Димінському, який говорив, що готовий співпрацювати з слідством, “прийди, здай свої ДНК”. На що він мовчить, не приходить, та сидить тихенько в Греції. В МВС немає ДНК Димінського, немає з чим порівняти. Просто немає ДНК…

Тоді ж, осінню, Генпрокуратура продовжує досудове розслідування до 19 лютого 2018 року. Яке закінчилось судом, Апеляційним, який постановив, що Демінський і Борщ “нівчьом неувіновні”. Жінка сама вмерла в ДТП, сама туди приїхала і вмерла.

Мені дуже шкода жінки, і що саме такі люди трапились в неї на шляху. Вони за півроку змогли через суди, навіть з писаниною радника Авакова і постійним слідкуванням з боку громадськості вийти сухими з води.
Скажіть мені, як так? Скільки суди будуть робити такі справи? Чому МВС і прокуратура не можуть довести до кінця резонансні справи?


Настав час розповісти правду.Мене бісить, що після так званої револіції «Гідності», вибірковість до людей, які вчинили тяжкий злочин залишилась.Одних затримують, а іншим дають можливість виїхати закордон. Так сталось і з Петром Димінським, якому після вчинення смертельного ДТП дали можливість спокійно виїхати з країни.В активному пошуку Петра Димінського відповідні органи особливо не були зацікавлені. Тому, я вирішив сам знайти його. І знайшов.Петро Димінський з вересня місяця минулого року «переховується» в Греції, а саме в дорогому районі Вуліагмені.З початку Димінський прожива в готелі Гранд ресорт лаганіссі, де вартість за добу йому обходилась в 7000€/добу.Пізніше Димінський переїхав у віллу за яку платить 50 000€/місяць.Обідати Петро полюбляє в ресторані Rafale, де за обід спокійно залишає 500€.А ще Димінський разом з бізнес-партнером на ім’я Андрій в Греції займається будівельним бізнесом.А токож мені відомо, що Димінський недавно відвідував Україні.І саме цікаво те, що я знаю, скільки Димінський заплатив за рішення суду, щоб Апеляційний суд м. Києва скасував ухвалу про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Найближчим часом в рамках #ШколаКорупції я займусь детально доходами судді, який скасував ухвалу. А також розберусь, скільки коштує в Україні вбити людину і за це не нести відповідальності.Arsen Avakov, Юрій Луценко, а вам буде цікаво це дізнатись?

Posted by Vasyl Krutchak on Donnerstag, 22. Februar 2018

Автор