Фонд Порошенка пропонує відновити пошкоджені корпуси ОХМАТДИТ

Фонд Порошенка

Фонд Порошенка публічно оголошує про готовність відремонтувати фасад і відновити вікна відділення дитячої хірургії ОХМАТДИТу, яке постраждало від російської ракетної атаки 8 липня. А також Фонд пропонує долучитися до ремонтних робіт, зокрема, відремонтувати фасад та відновити вікна чи одне з відділень в Центрі дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, корпус якого розташований на території ОХМАТДИТу, і який також зазнав серйозних руйнувань від дій агресора. В цьому приміщенні щодня робили унікальні операції на серці, а тому зволікати з його ремонтом не можна. Готові розпочати роботи негайно, без будь-якої бюрократичної тяганини.

Згідно з експертизою, лише на відновлення корпусу Центру дитячої кардіології та кардіохірургії потрібно близько 6 млн грн. Фонд Порошенка готовий виділити відповідну суму на ремонтні роботи в хірургічному відділені 11 корпусу чи Центрі кардіології.

Після російської атаки на дитячу лікарню Голова Фонду Марина Порошенко відвідала ОХМАТДИТ, ознайомилася з наслідками руйнувань, поспілкувалася з головним лікарем та персоналом.

Фонд Порошенка готовий підписати меморандум із керівництвом лікарні ОХМАТДИТ та Центром дитячої кардіохірургії, щоби відновлювальні роботи розпочалися негайно.

Просимо надати відповіді на наші пропозиції якнайшвидше, аби ми разом діяли в інтересах маленьких пацієнтів і унікальних лікарських колективів, створивши умови для відновлення роботи хірургічного відділення, розташованого в 11 корпусі та Центру кардіохірургії.

 

Автор