«Мобіків» витискають на контракти, щоб менше платити (аудіо)

В окупаційних військах назріває соціальна напруженість – військовослужбовці помітили махінації з виплатами. Російських загарбників масово змушують підписувати контракт, щоб платити їм менше. Про це OBOZREVATEL повідомила хакерська група “Фронтові розмови окупантів”. Військовослужбовців у разі відмови лякають в’язницею.

“Зараз набрали 240 тисяч. Мобілізували. З них на цей момент 80, коротше, перебувають у зоні. 160 вештаються в Росії, при цьому вони отримують приблизно по 200 тисяч рублів і нічого не роблять. На тлі цього, коротше, нах*й, у військах назріває, бл*дь, соціальна напруженість”, – повідомляє окупант у телефонній розмові.

Як додав російський загарбник, багато кадрових солдатів у “зоні СВО” не отримують такої високої заробітної плати. Однак ті, хто й досі перебуває на території Росії, можуть отримувати значно більше – до 200 тисяч рублів на місяць.

“Дякую і нашому гаранту, який, бл*дь, із блакитного екрана пиз*нув і те, що хтось щось повинен бл*дь отримувати не менше ніж 190. Чому зараз усі боятися, бл*дь, мобілізованими бути” – продовжив свою розповідь солдат окупаційних військ.

Окрім того, військовий армії РФ додав, що в разі оголошення повної мобілізації всі надбавки з виплат солдатам буде знято – отримуватимуть за званням, за посадою.

“Їх змушують підписувати контракти, нах*й. Щоб менше виплачувати. Усіх лякають в’язницею. А зараз лякали, бл*дь, гаслами, бл*дь. Все нах*й! “За сім’ю, бл*дь! За Сталіна!”. Потім почали лякати в’язницею, нах*й. У результаті, коротше, зараз бл*дь, не знаю, хто чим лякає!” – підсумував солдат Росії по телефону.

Як повідомляв OBOZREVATEL, армія країни-агресора РФ зазнає значного браку боєприпасів. У зв’язку із цим окупантам наказали максимально економити снаряди, тому вони зможуть завдавати менше ударів по позиціях Збройних сил України.

Автор: / OBOZREVATEL

Джерело