Про Юлечку і судову реформу

А Юлечка – молодець. МОЛОДЕЦЬ!

Задача. Вам треба загальмувати впровадження судової реформи, вже схваленої ВР. Треба подавати законопроект який запропонує відмінити судову реформу.

Але!

Кожен нардеп який подасть такий законопроект миттю стане ворогом №1 для чималої частини суспільства і на своїй кар’єрі може поставити хрест. Що робити в цих умовах?

У цих умовах треба брати 83-річного сина головнокомандувача УПА Юрія Шухевича та щойно звільнену з полону кепа-вертольотника Надію Савченко і переконувати їх, що судова реформа – то прецедент, мовляв, сьогодні зміна в Конституцію по судах, а завтра – Україну у федерацію перетворять! Хай спершу війна закінчиться, а там…

І обоє ж повірять! Перший – бо дай нам Бог до 83 років бодай дожити, а друга – бо в політиці вона розбирається, як ПТУшник в системних інтеграціях, вона ще місяць тому в російській буцегарні сиділа.

І спробуй тепер звинувать у продажності заслуженого політв’язня і героїню російського застінку! Попсує кар’єру? Ну й фіг. Юрію Шучевичу вже явно не до кар’єри. Та й Савченко вочевидь у казармі себе почуває значно затишніше ніж у ВР.

Красиво? Красиво! Талейран би аплодував.

Молодець Юлечка… Хай би тобі…

Автор