Президент України провів зустріч із Президентом США (фото)

На початку зустрічі Президент США Дональд Трамп нагадав про нещодавню зустріч з українським колегою в Білому Домі. «Після цієї зустрічі ми досягли великого прогресу», – сказав він, зауваживши, що незважаючи на труднощі «Україна, щодня стає дедалі краще». Президент США додав: «Бізнес зараз серйозно цікавится Україною, вони бачать значний потенціал».

Читати далі

Перший набір курсантів Поліцейської академії планується вже у листопаді (фото)

Глава Нацполіції окреслив основні пріоритетні завдання для швидкої та ефективної побудови системи навчальних центрів Поліцейської академії по всій Україні.

Читати далі

Ефективний зразковий поліцейський офіс створять у Голосіїво (інфографіка, відео)

«Запрошуємо ініціативних, амбітних і готових працювати за найвищими стандартами працівників Нацполіціі на конкурс! Крок за кроком ми проведемо перезапуск кожного управління поліції всією Україною!» – сказав Арсен Аваков.

Читати далі

На здобуття наступної премії Оскар буде висунуто три українських фільми (відео)

В цьому році три українських кінофільми буде у відповідних номінаціях на здобуття Оскару. Від України – «Рівень чорного», від Литви – «Іній» (ко-продукція Україна, Польща, Литва, Франція), від Словаччини – «Межа» (спільний українсько-словацький фільм).

Читати далі

В Україні справи йдуть добре, – делегація Європарламенту (фото)

Європейський Союз відзначає прогрес реформ в Україні і готовий всебічно підтримувати нашу державу в питаннях внутрішніх реформ, захисту територіальної цілісності

Читати далі

Міністри 5 країн підписали Меморандум щодо кримінального переслідування осіб, винних у збитті MH17 (фото)

Меморандум має на меті забезпечити координацію позиції держав-учасниць Спільної групи з розслідування (JIT) та забезпечення разом із країнами, чиї громадяни стали жертвами трагедії, а також міжнародними партнерами усієї можливої підтримки та допомоги Нідерландам у притягненні злочинців до кримінальної відповідальності.

Читати далі

На Prometheus стартували безкоштовні курси підготовки до ЗНО

Повний цикл безкоштовних онлайн-курсів з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з Математики, Української мови і літератури, а також Історії України.

Читати далі

Держкомтелерадіо не дозволив ввезти в Україну пропагандистську російську книгу, яка прославляє Сталіна

Починаючи з 18 травня 2017, до Держкомтелерадіо надійшло на розгляд понад 4 000 заяв на видачу дозволів на ввезення видавничої продукції, що має походження або виготовлена та/або ввозиться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України. Станом на 20 вересня надано 13 відмов на підставі негативного висновку експертної ради Держкомтелерадіо у зв’язку з невідповідністю критеріям оцінки видавничої продукції, що дозволена до розповсюдження на території України.

Читати далі

Наглядова рада НАК “Нафтогазу” буде якісно оновлена

Наглядова рада НАК «Нафтогазу» найближчим часом буде оновлена з тим, щоб якісно завершити реформу корпоративного управління компанії й вирішити нагальні питання, які довгий час залишаються відкритими.

Читати далі

Президент України провів зустріч із Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом

Реджеп Таїп Ердоган підтвердив незмінну підтримку Турецькою Республікою суверенітету та територіальної цілісності України у її міжнародно-визнаних кордонах.

Читати далі

Коли вони відчують зміну влади

Коли вони відчують, що справа справді пахне керосином і що завтра “злочинна влада” справді зможе змінитися – вони перші кинуться наводити мости з порохоботами і забитися в їхні лави, аби гармонійно перетворитися на критиків влади нової.

Читати далі

Представники Європарламенту відвідали прифронтову Авдіївку (фото)

19 європарламентарів та 10 українських високопосадовців, серед яких був заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука, прибули у прифронтове місто з метою моніторингу окремих питань екологічної та безпекової ситуації, огляду пошкоджених у наслідок бойових дій об’єктів цивільної та індустріальної інфраструктури.

Читати далі

Інструктори ВПС США проводять академкурс для офіцерського та сержантського складу (фото)

Двотижнева програма складається з теоретичних та практичних занять, під час яких військові розвивають лідерські якості, вивчають свою особистість та вчаться командній роботі. Слухачі також опановують уміння долати стрес, концентрувати увагу, ефективно виконувати повсякденні завдання.

Читати далі