Марина Порошенко презентувала національний проект «Книга Миру» для української діаспори в Канаді (фото)

Із нагоди Міжнародного дня Миру, який в усьому світі відзначають 21 вересня, Марина Порошенко разом із учнями торонтівської школи вписали нові сторінки в загальнонаціональний український проект «Книга Миру».

Читати далі

Президент вшанував учасників української команди «Ігор Нескорених» (фото)

Україна в 2017 році вперше отримала право взяти участь в «Іграх Нескорених», як учасник багатьох військових навчань, миротворчих операцій під егідою ООН, а також як країна, військовослужбовці якої мають бойовий досвід при виконанні завдань в рамках АТО. 15 українських спортсменів змагатимуться у таких видах спорту: атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, веслування на тренажерах та велоспорт на шосе.

Читати далі

Про збори Національної гвардії

Резервісти Нацгвардії відпрацьовували дві речі – зачистку і опір ворожим групам, що проникли з-за бугра. Наприклад – коли Донбас буде звільнений і доведеться опиратися остатковим бандам сепарів і російським ДРГ різного розміру.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з українською громадою Канади (фото)

Під час сьогоднішній переговорів обговорювалось питання лібералізації візового режиму з боку Канади. Адже Україна вирішила відкрити свої двері ще в 2005 році, запропонувавши безвіз для громадян Канади.

Читати далі

Зустріч Порошенко та Трюдо з представниками ЗМІ за підсумками переговорів (фото)

«Ми залишатимемося назавжди з Україною щодо боротьби з незаконною агресією Росії проти України та докладанням зусиль Росією із дестабілізації України. Ми боремося з цим», – наголосив Прем’єр-міністр Канади.

Читати далі

Спільна заява Прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо та Президента України Петра Порошенка

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо та Президент України Петро Порошенко під час сьогоднішньої зустрічі у рамках «Ігор нескорених» в Торонто, у яких вперше беруть участь українські військовослужбовці, підтвердили міцні та тривалі зв’язки між Канадою та Україною та свою спільну відданість подальшому поглибленню двосторонніх відносин.

Читати далі

Президент України провів зустріч з Прем’єр-міністром Канади (фото)

«Ми з вами друзі, наші країни – друзі. І це хороший шанс відзначити також поранених військових, які беруть участь в «Іграх нескорених», – додав Прем’єр-міністр Канади.

Читати далі