Степан Полторак про початок навчань «Непохитна стійкість-2017»

«Триває процес відродження українського війська. Підрозділи з бойовим досвідом продовжують відточувати свою майстерність на військових полігонах. Масштабні командно-штабні навчання «Непохитна стійкість-2017», що розпочалися сьогодні по всій території України, чергове свідчення цього» – зазначив Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак.

Читати далі

Форуму видавців у Львові погрожують через дискусію про одностатеві відносини (документи)

Як зрозуміло з листа-погрози, скан якого надали організатори Форуму, невдоволення викликала запланована у Львові дискусія на тему «Чи готова школа говорити з дітьми на складні теми» в комплексі з презентацією книги Лариси Денисенко «Майя та її мами».

Читати далі

Україна поглиблює співпрацю з Естонією та розраховує на її підтримку під час головування у Раді ЄС (фото)

«Ми зацікавлені у перейманні досвіду Естонії в галузі реформ, зокрема, у політичній, правовій, економічній, фінансовій, митно-податковій сферах та у галузі електронного урядування. Ми також говоримо про інтерес до спільних інвестиційних проектів», – сказав Володимир Гройсман.

Читати далі

Співробітники виконавчої служби Мін’юсту пройшли перевірку поліграфом

Наразі не зафіксовано жодного факту вимагання чи розпорядження від керівництва Мін’юсту щодо отримання неправомірної вигоди з боку державних виконавців.

Читати далі

Президент провів зустріч з Міністром закордонних справ Естонії

Сторони скоординували підходи щодо ініціативи про направлення миротворчої місії ООН на Донбас, включаючи неконтрольовану ділянку українсько-російського кордону.

Читати далі

2018 рік має стати проривним у питанні приватизації держмайна

Фонд держмайна очікує на передачу 893 підприємств, визначених Мінекономрозвитку, балансова вартість активів яких понад 189 млрд гривень. Новий закон прямо забороняє участь в приватизації компаніям, пов’язаним з державою-агресором.

Читати далі

Національна рада реформ розглянула проект закону “Про приватизацію державного майна” (фото)

Проект закону “Про приватизацію державного майна” дозволить скоротити перелік об’єктів, які заборонені до приватизації, та застосувати практики продажу активів, прийняті в приватному секторі, перейти до ринкового ціноутворення на держпідприємства.

Читати далі

СБУ затримала у Києві на хабарі голову правління «Хліб України» (фото)

Посадовець вимагав сім тисяч доларів США від представника фермерського господарства за передачу в оренду цілісного майнового комплексу на Черкащині.

Читати далі

СБУ завершила досудове розслідування стосовно ста тридцяти двох «посадовців» так званих «ДНР/ЛНР»

Серед сепаратистів, звинувачених СБУ в скоєнні злочинів проти національної безпеки України, тридцять п’ять так званих «високопосадовців» самопроголошених республік, зокрема «міністри», «заступники міністрів», «депутати», «керівництво банківських установ», «глави адміністрацій» «командири військових та воєнізованих підрозділів».

Читати далі

Автопарк поліції Одещини поповнився новими автомобілями (фото, відео)

89 автомобілів передали для груп швидкого реагування районних відділів Нацполіції та для Головного управління поліції Одеської області.

Читати далі

Прикордонники вручили Саакашвілі протокол про незаконний перетин кордону

Проте спочатку Міхеіл Саакашвілі відмовився підписувати документи про факт незаконного перетинання державного кордону, а його оточення блокувало прикордонний наряд, чинило спротив законним діям правоохоронних органів та не дозволяло прикордонникам виконати свої обв’язки, що тягне за собою іншу, вже кримінальну відповідальність.

Читати далі

За фактами подій на пункті пропуску «Шегині» затримано п’ять осіб (відео)

Поліцією Львівської області затримано п’ятьох активних учасників тих подій, які, зокрема, застосовували фізичне насильство до службовців ДПСУ.

Читати далі

Поліцейські забезпечили публічний порядок під час оголошення протоколу про порушення перетину кордону (фото)

Порушень публічної безпеки і порядку не зафіксовано.

Читати далі

Приватизація об’єктів держвласності має відбуватись без інвесторів країни-агресора – Глава держави (фото)

Приватизація важлива не лише залученням коштів. Вона важлива пошуком ефективних власників, які забезпечать зростання економіки, випуск конкурентної продукції, зростання експорту, відновлення валютного балансу держави. Потрібне зростання прямих іноземних інвестицій.

Читати далі

Брифінг заступника директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України полковника Сергія Галімського

Міноборони України покращує соціальні стандарти для сержантів бойового складу відповідно до кращих практик країн-членів НАТО. Вперше за часів незалежності кардинально змінено підходи до нарахування грошового забезпечення військовослужбовцям ЗСУ.

Читати далі