З 2 травня на базі навчальних центрів ЗСУ розпочнеться практична підготовка наших розрахунків Джавелін

Петро Порошенко: Вітаю жвавий інтерес – і в Україні, і за її межами – до постачання нам комплексів Джавелін. Можу лише підтвердити, що, так, довгоочікувана зброя прибула до українського війська. І значно зміцнила потужний стримуючий ефект нашої боєздатності і євроатлантичної безпеки. Продовжуємо працювати над зміцненням нашого оборонного потенціалу з метою відсічі російській агресії.

Щиро вдячний за справедливе рішення Donald J. Trump на підтримку України, на захист свободи та демократії. Вашингтон не лише виконав нашу спільну домовленість – він продемонстрував лідерство і важливий приклад.

Розраховую на твердість позиції всіх партнерів України, передусім країн Великої сімки: ціна за триваючу агресію проти України для Кремля має і надалі зростати!

Джерело

 

Степан Полторак: Вдячний Президенту України Петру Порошенко за титанічні зусилля для отримання протитанкових комплексів Джавелін та Президенту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу за позитивне рішення, яке дозволило суттєво підвищити обороноздатність України та забезпечити українських військовослужбовців сучасним озброєнням!

Це рішення дасть можливість приступити від теоретичної до практичної підготовки наших розрахунків Джавелін, які розпочнуться 2 травня на базі навчальних центрів Збройних Сил України, та створити потужний протитанковий резерв.

Вітаю усіх з цією важливою подією!

Джерело

 

Автор