“ЗРАДА” а ля Віталій Шабунін

Mason Lemberg

Вони так боролися з корупцією, що за 2 роки всі придбали квартири в Києві.
Вони так боролися з корупцією, що брали бабло в курченка і бені, щоб спробувати влаштувати переворот під прикриттям боротьби з корупцією.

Моя розбещена реальністю свідомість дозволяє зрозуміти, чому люди ладні деградувати, їсти прилюдно гуано, ставати посміховиськом заради грошей/квартир/влади і т.д.

Але я ніяк не можу зрозуміти, навіщо робити все це заради п’яного бидлюка за кермом, якого зупинила поліція, і якому максимум загрожує штраф? Навіщо показувати, що ти неадекватний рєшала-корупціонер і прилюдно їсти гуано, коли тобі в коментах кажуть, що бидло п’яне.

Я добре пам’ятаю часи янека, йулі, – такоі корупціі, круговоі поруки годі було пошукати. Але схоже самозвані борці з корупцією, судячи з втрачених інстинктів, націлились побити і їх рекорди корупції. А вони навіть не були при владі…

Власне, тому при владі вони і не будуть ніколи через те, що втратили інстинкти і береги.


Валерій Прозапас

Незрозуміло, а шо, наші антикорупціонери не знають про наявність після реформи камер фіксації роботи патрульної поліції? 🙂

Розкричалися на весь інтернет про псівавакова та репресії, – а виявляється на відео їхній побратим по боротьбі з баригами вів себе як п’яна свиня, тому й був затриманий.

Нефігова ширма для швондеровщини – “я в танкє горєл, я льотчік” або “я нє бухой за рульом, то я від люті на корупцію п’яний”.

Цікаво, вони на такому ж примітивно-хуторянському рівні все, що змінюється в країні, оцінюють?

Тут така справа, патрульним краще посміхатися – тоді шанси в суді збільшуються, якщо вони неправі.

За патли до Європи, раз по-іншому не доходить до деяких мега-супер-альфа антикорупціонерів.


Alexandr Noinets

Давайте я трохи процитирую пана Шабунина:
“Щойно чоловіка нашого керівника юридичного відділу з дому забрала поліція. Без пояснень. Без жодних документів.
Сьогодні Олена Щербан представляла ЦПК в суді проти СБУ. На ранок ми готували публікаціюArsen Avakov, Юрій Луценко, є межа. Всьому”.

А ВОТ И НИХРЕНА! А ВОТ И НЕ ВСЕМУ.

Чувак за три предложения накинул на СБУ, МВД, Патрульную полицию и ГПУ просто потому, что какой-то хрен решил, что ему можно кататься бухому за рулём.

И все весело репостнули.

Маршал выкатил видео, на котором видно, что дело не в Грицаке, не в Луценко и даже, как это ни больно признавать, не в Авакове, а дело в том, что не надо бухать за рулём, а главное, в том, что не надо делать злочинну владу виноватыми в том, что ты хрен ложил на законы, на свою безопасность и на безопасность окружающих.

И прекрасная форма извинения, прошу заметить.
“Дякую поліції за відео, яке багато що пояснює, зокрема – і нашу вчорашню емоційну реакцію”.

Каким образом видео вашего бухого пацана поясняет вашу “эмоциональную реакцию”? В смысле, вы там все такие же бухие, как он, поэтому у вас такая угашенная реакция? Или как оно поясняет?

“Наразі” это ваше тоже прямо просит говном вас ещё немного покормить. Наразі, сука. Так и быть, наразі вроде вы не виноваты в том, что мы бухие за рулём. И Аваков наразі пускай погуляет, и Луценко. Но смотрите нам, в следующий раз когда камер не будет – мы вам этого не спустим.

Это базовая форма политической полемики, называется non-apology. Неприменима в интернете и любых формах коммуникации, подразумевающих обратную связь. А вы всё её сюда из телевизора несёте, где вас пиару учили, больно смотреть.

На днях Щедрин обещал выкатить свой сервис по продаже онлайн-книг, буду через него продавать мою старую книгу про пиар, может, Шабунин купит и как-то воспользуется, повысит уровень дискуссии.


“Выводы делайте сами” ©

Posted by Євгеній Жуков on Freitag, 26. Januar 2018

Еще видео по ссылке.


“Ночной пост-наброс Шабунина “по просьбе”, 130-я и бодикамы, или – как было на самом деле?” © Мартин Брест

Автор