10 хороших новин 18.06.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія 17 разів натовкла лаптям на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери роз’їбали 9 копрокадаврячих скупчень, 5 ЗРК, 2 пункти управління, 2 склади боєприпасів і уронілі алігатора.
Продовжується контрнаступ, є успіхи на різних напрямках, але до офіційного підтвердження – тссс.

✔ Російський містер сидр виявився дієвішим за ООН і страшнішим за єгипетську акулу – перебив вже 36 лаптів і 106 уклав у лікарні.
Ще у Туреччині автобус з руснявими туристами розбився, а на росії – гелікоптер, але там нудне, поки всі живі.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». У Брянську – сильна пожежа у військовому госпіталі- недобуді. Ніхто з лаптів не помер, але і госпіталю їм тепер не відать.
У Підмосков’ї горіло поблизу електростанції, нібито автосервіс.
Під Курськом, зачепивши вишку зв’язку, прилетіло у величезне текстильне підприємство «Белполь».

✔ Британія надасть понад $20 млн на покращення кіберзахисту, а США виділили ще $205 млн на гуманітарну допомогу.

✔ Абізяни продовжують вигрібати через свій же теракт на Каховській ГЕС. Мало того, що їм потопило БК і поруйнувало позиції. Чисту воду цим засранцям ніхто возити і не думав, так шо тепер у них там епідемія шлункових хвороб. Є навіть неодноразові підозри на холеру, вже зі смертельними випадками.
А ще наші сонечки спасли у полон п’ятьох лаптів, які, як справжнє гівно, плавали і все ніяк не могли потонути поблизу своїх позицій на затопленій Херсонщині. Як виявилося, це були набрані із тюрем лапті з підрозділу «Шторм Z». Згодяться для обмінного фонду, може, хоч п’ять на одного.

✔ У Мелітополі феесбе пострілялися з абізянами. Діло було так: абізяни заселилися у квартиру в багатоповерхівці і одразу почали перетворювати її на затишне для себе місце, себто на хлів. Напилися, матюкалися, горланили пісень з балкона, а потім почали стріляти.
Сусіди викликали копів, ті подивилися на всю цю сцену як екзорцист з «дуже страшного кіна», сказали «та ну нафіг» і щезли у невідомому напрямку. Замість них приїхали тактикульні перці з феесбе, але абізяни почали стріляти по них з балкона.
Закінчилося все таки по феесбешному: вибитими дверима, зубами і гастролями на підвал. Хоча тут для нас ситуація win-win, головне, щоби популяція скорочувалася.

✔ Російська армія тепер взламує хати і краде унітази і стіралки на Бєлгородщині – місцеві масово скаржаться на мародерство. А що трапилося? Ви ж не хочете залишити дружин своїх асвабадітєлей і денацифікаторів без подаруночків. Бо їм треба і абсолютно пофіг де брать. Ич які невдячні.
Але заждіть сміятися, це ще не все. Після того, як росіянки стали масово скаржитися на мародерів у соцмережах і вказувати населений пункт, на них же і наїхали решта, бо розкрито координати, і тепер по них може прилетіти.
Ну просто можемповторітєлі і нова реальність.

✔ І якраз в цю ж тему: матір двохсотого лаптя в Тюменській області дала про нього інтерв’ю, а на неї за це написали донос за дискредитацію лаптєногої армії. Авторка доносу – нова російська звєзда Анна Коробкова, яка прославилася тим, що настрочила вже 922 доноси за рік. Із гордістю вона каже, що стучати у неї в крові, адже її дід був інформатором НКВС.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор