У військовій частині 4114 провели виводку службових собак (фото)

У військовій частині 4114 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України провели планову виводку службових собак.

Захід проводився комісією на чолі із командиром військової частини 4114 полковником Степаном Логушом і містив в собі перевірку та визначення стану службових собак, спеціального спорядження, місць утримання, території військового містечка для службових собак та інвентарю.

Чотирилапі були оглянуті старшим лікарем ветеринарної медицини родів військ та служб Західного територіального управління капітаном медичної служби Дмитром Московчуком: «Я перевіряв вгодованість, вичесаність, стан видимих слизових оболонок, порожнини роту, вушних раковин тощо. У випадку виявлення будь-яких проблем зі станом службової собаки я одразу зобов’язаний повідомити про це кінолога і начальника кінологічної служби. За підсумками даної перевірки можу сказати, що службові собаки в хорошому фізичному та фізіологічному стані, доглянуті та вгодовані згідно з нормою».

Командир військової частини 4114 оглянув матеріально-технічну базу кінологічної служби та разом із комісією перевірив санітарний стан місця утримання службових собак.

«Службові собаки є невід’ємними помічниками гвардійців під час виконання службово-бойових завдань за призначенням. І від того, як наші собаки утримуються, як за ними доглядають та чим вони харчуються залежить їх готовність до виконання завдань. За підсумками роботи комісії значних недоліків не виявлено і мені приємно, що кінологи дбайливо ставляться до своїх службових товаришів», – розповів командир військової частини 4114 полковник Степан Логуш.

Джерело

Автор