Одеський Об’єднаний центр Тилу ЗСУ відправив в район АТО чергову партію зимньої форми одягу (фото)

Сьогодні, 5 вересня, в Одесі, представники Об’єднаного центру забезпечення Тилу Збройних Сил України, під час відправки в район проведення антитерористичної операції чергової партії зимових комплектів військової форми одягу розповіли представникам ЗМІ про особливості речового забезпечення військовослужбовців з урахуванням наближення холодної пори року.

Зокрема, офіцери центру повідомили, що планується до кінця цього місяця виконати усі заявки від військових частин та установ, як в місцях постійної дислокації, так і тих, які беруть участь у проведенні АТО щодо забезпечення зимовим взуттям та комплектами одягу. Це зокрема, починаючи від термобілизни і завершуючи утепленими куртками і штанами. Для цього сформовано необхідні запаси речового майна на складах, нові партії одягу та взуття регулярно надходять від виробників з усієї України.

Також військові продемонстрували представникам ЗМІ усі елементи сучасного речового забезпечення захисників України, розповіли про зміни, які було застосовано у нових одностроях та що покращено, про вдосконалення та нововведення, роз’яснили основні особливості зберігання речового майна до часу його відправки у бойові частини та підрозділи.

Джерело

Автор