Чи писав Міхо листа дядькові Петру? Завтра покаже

Дмитро Вовнянко

Не знаю, чи справді писав Міхо листа дядькові Петру з пропозицією помиритися – “Інсайдер” все ж таки джерело вельми сумнівне. Проте я знаю, як це перевірити – подивитися на кількість осіб, які приповзуть завтра на “марш “Руху нових сил” за імпічмент”.

Ніяка екстрадиція до Грузії Міхо найближчим часом не загрожує – ані юридично, ані з погляду здорового глузду. Саакашвілі таки Банковій дуже вигідний – кращої карикатури на опозицію влада не створила б, навіть якби хотіла.

Причина листа (якщо він взагалі був) може бути одна, і вона ж єдина – розслідування ГПУ зруйнувало канали, за якими міхо-майданчик отримував гроші від “бабці Курченко”. І зараз Міхо опинився перед вибором. Або – домовитися з владою, подати це, як свою перемогу, і згорнути міхо-майданчик. Або – на очах всієї країни міхо-майданчик перетвориться на маргінальне збіговсько безхатченок, які на всі боки волатимуть журналістам, як їм не заплатили, і який Міхо… нехороша людина.

І тут – як би не довелося зрікатися міхо-майданчика. Благати “псів Авакова” розігнати міхо-майданчик. Ховатися від міхо-майданчика.

Що б я робив на місці влади? Та ні фіга би не робив – дурні й самі гарно риють собі могилу.

А що робити нам? Слідкувати – скільки людей завтра вийде на акцію. Якщо значно менше ніж крайній раз – значить лист був, і все, що я написав вище – реальність.

Апдейт. Джерела ТСН в оточенні президента говорять, що лист таки був. Значить – тим більше слідкуємо за завтра.

Автор