НАБУ vs. Насіров

Mason Lemberg

Сьогодні Окружний адміністративний суд Києва встановив, що “Роман Насіров, при умові надання йому для розгляду повного пакету документів, мав повноваження для ухвалення рішення про відстрочення сплати податкового боргу”.

Що це означає?
Це означає, що операція, яка зображена на схемі як “злочинна”, могла відбуватися. Що абсолютно справедливо, бо якщо є процедура, то процедура передбачає погодження, а не тільки відмову. Про це ж декілька днів тому раптом почали говорити григоришинські повії.
Це означає, що всі “звинувачення” НАБУ є сфабрикованими.
Це означає, що НАБУ просто некомпетентне.
Це означає, що “справа тисячоліття” розвалилась.
Це означає, що ти можеш ще хоч 15 років молитися на антикорупційні суди, але рівень компетентності НАБУ ти цим не піднімеш.

Всі їх справи – це просто політична боротьба та спроби натравити “пролетаріат” на “куркулів” і сформувати думку про “влада краде”, а зовсім не для того, щоб покарати реальних корупціонерів і реальних злочинців.
Це вони і роблять, вони влаштовують медійний шум, роблять гучні затримання, а потім просираються, при цьому, корупціонерам вони ніяк не загрожують, і ніякого ефекту від їх “діяльності” не було і не буде.

Нагадаю. За 2,5 роки НАБУ стягнуло в бюджет 21,7 млн. грн
Витрати на НАБУ в 2015 році – 248 млн. грн.
Витрати на НАБУ в 2016 році – 489 млн. грн.
Витрати на НАБУ в 2017 році – 774 млн. грн.
Витрати на НАБУ в 2018 році – 857 млн. грн.

Автор