Зрада і перемога тижня. 3-9 червня

ЗРАДА

«У Лук’янівському СІЗО люди по 10 і більше років чекають рішення суду. Рекордсмен вже 16 років чекає рішення Апеляційного суду» – генпрокурор Юрій Луценко.

Представники громадських організацій “Автомайдан”, “Народний тил” та Combat-UA запевняють, що процес переатестації працівників Міністерства внутрішніх справ перетворилася на показуху і відбувається неефективно.

Нардеп (“Батьківщина”) Надія Савченко наполягає на прямих переговорах з ватажками бойовиків “ЛНР” і “ДНР” в обхід Мінського процесу.

Москаль надав на ознайомлення НАБУ документ про розміри “благодійних внесків” у фонд Катерини Ющенко. Найбільше – від Новинського й Ахметова.

Активісти “Правого сектору” 7 червня 2016 року, заблокували 6 поверх Апеляційного суду міста Одеси, де було ухвалено рішення змінити запобіжний захід бійцю Антимайдана, російському громадянину Євгену Мефьодову. Конфлікт виник через, що росіянина відпустили під домашній арешт.

У міській раді Львова почалося безладдя, викликане протестами проти дій місцевої влади та вимогами відставки мера Садового. Причиною протестів називається трагедія на Грибовицькому сміттєзвалищі .

НКРЕКУ схвалила підвищення тарифів на тепло для населення майже вдвічі.

ПЕРЕМОГА

Українські медики стали піонерами в створенні інноваційної технології штучного запліднення. Операцію по новому методу провели фахівці київської клініки репродуктивної медицини “Надія”.

У Нацгвардії сформували підрозділ за зразком НАТО.

У США пройшли успішні випробування ракети “Антарес”, перший ступінь якої розроблено в Україні.

Національний банк України вирішив безкоштовно передати все медичне обладнання, що знаходиться в його власності, лікувальним установам Міністерства оборони України. Балансова вартість переданого майна складає 1 239 037 грн.

Азербайджан купує в України 10 літаків АН-178. Контракт підписали президент азербайджанської компанії з українським держпідприємством “Антонов”.

Україна за рік збільшила золотовалютні резерви на третину.

Під Харковом запрацював перший в Україні екологічний комплекс з управління відходами.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді-перемозі за тиждень!

Автор