Про захоплення ОДА і людей з “паралельної реальності”

MasonLemberg

Зараз люди з паралельної реальності, в якій “Майдан піднявся через антикорупційні заклики Найєма” і в якій “Парасюк прогнав Януковича”, кажуть, що не треба застосовувати подвійні стандарти, схвалюючи захоплення ОДА під час Майдану і засуджуючи ці дії зараз.

Шановні люди з паралельної реальності, я розумію, що ви нічого не знаєте, не пам’ятаєте, участі не брали. Але я пам’ятаю дуже добре.

І те на чому ви намагаєтесь маніпулювати зараз, виглядає так само цинічно і так само огидно, як ваші маніпуляції на смертях і полонених, яких “визволяє” кримський аферист.

Але для тих, хто хоче порівнювати незрівнянне, нагадаю:

В 2014:

– причиною захоплення ОДА стали смерті Героїв на Грушевського

– захопили Львівську ОДА, а потім інші ОДА тисячі обурених людей.

Що було вчора:

– причиною вчорашніх акцій стала БРЕХНЯ, як і в принципі всієї “блокади”. Ця “блокада” побудована на суцільній брехні починаючи від біографій її організаторів вкидів про “зброю, що перевозиться в вагонах” і закінчуючи маніпуляціями на смертях і на полонених, про долю яких нібито турбуються ці аферисти.

– вчорашня брехня, яка збурила багатьох, сьогодні стала цілком очевидною для всіх. Бо людей збурив не стільки сам розгін, а скільки вигадані історії про те, що “там всіх били, особливо цинічно били АТОшників”. Сьогодні стало очевидно, що нікого не били. Тобто, ми маємо СВІДОМУ спробу підігріти суспільство аналогіями з тими подіями. А це вже технологія, яку нам три роки впарює гусня.

– окреме питання це маніпуляції на темі АТОшників. З затриманих 43 осіб, 10 назвали себе АТОшниками, але не надали документів (допустимо, це так і є), 6 були раніше засудженими, а 33 особи не мали ніякого відношення до АТО.

То з якого дива вони називають цих людей АТОшниками? Я не буду цього робити і перетворюватися в дніще, але з таким самим підходом, зважаючи на 6 судимих…

– Львівську ОДА вчора “штурмували” 8-10 осіб, Франківську теж стільки. В Луцьку, Чернівцях і Вінниці було кілька десятків. В Києві на Майдан прийшла сотня-дві. Про яке народне обурення ви зараз говорите? З чого б це тих 8 людей представляють думки львів’ян?

– На відміну від 2014 року, коли депутатів переслідували за спроби прийняти рішення на підтримку Майдану, вчора ці спокійно вночі понаприймали повної дурні, яка не вкладається в здоровий глузд. Головне, що ця повна дурня повторюється в “вимогах” різних міст і якось дивно, що ні в кого з “депутатів” не виникає питань. Соупадєніє?

– Зате зараз бачимо намагання надати цих маргінальним акціям під ОДА вигляду всеукраїнського масштабу. ЗМІ садового навіть карту протестів почали малювати, як в 2014.

– І останнє: це власне те, про що пост. Про спроби зрівнювати події 2014 року з сьогоднішніми маргінальними керованими акціями. Нагадаю, саме такий аргумент використовувала кремлівська пропаганда під час захоплення адмінбудівель в 2014 році.

Дуже сумно, що за тим всім, всі ці “захисники” “блокади” забули про полонених, обстріли міст і реальні проблеми.

Автор