10 хороших новин 19.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила чмонські атаки у районах населених пунктів Миколаївка Друга, Курдюмівка та Зайцеве, а крилаті козаченьки і боги війни насипали зверху тим з них, хто швидше бігав чи зліше відстрілювався. Авіація погромила 11 пунктів зосередження вже неживої сили противника, зенітну батарейку і склад боєприпасів, ППО уронілі сушку і ракету, а артилерія розтеребонькала п’ять опорників і три склади боєприпасів. День однозначно удався 🔥.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». Лапті, затиснуті між ЗСУ і Дніпром, визначилися, що краще таки ЗСУ, і тепер намагаються здатися у полон вже на рівні командування. Наше командування тепер розмірковує, нах*й воно нам треба, і у чому тут може бути підступ. Бо цими голодранцями ж і обмінний фонд поповнювати небезпечно, вони вже надивилися на наше життя та на своє і фіг тепер захочуть повертатися на росію.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Харківщині». ДБР, в якої за роки війни надзвичайно добре розвинувся нюх на все погано заховане, набарсучила на Харківщині цілий командний пункт з арсеналом. Тут і постріли для гармат, і гранати, і метальні порохові снаряди, і банки консервованих огірків, і дві бойові машини піхоти з боєкомплектами. Тепер все це працюватиме проти лаптів.
Крім огірків, звісно, ними вже якось не економно збивати дрони, коли на дворі майже зима.

✔ На Донеччині непереможна українська армія звільнила селище Ярова у 6 км від Святогірська. А на Луганщині – селище Білогорівка. Таке враження, що на Донбасі теж триває контрнаступ.

✔ Найбільший банк Туреччини Türkiye İş Bankası послав нах*й російську платіжну систему «Мір», щоби не потрапити під санкції. Тепер банкомати İşbank не видають русскім міровцам турецькі грошики.
Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко.

✔ Олегу Царьову наполірували ї*альник в Ялті. Прямо на центральній набережній. Версія перша: російські туристи подумали, що це абізяна, і обідились, що вона не захотіла з ними фотографуватися. Версія друга: це були партизани. Третя – бомжі-собутильники.
Сам Царьов звісно педалює другу і каже, що це не перший випадок, коли на нього накидаються «озвірілі українофіли». У одного з них, каже, на потилиці навіть був тризуб, а на лобі сиділа білочка і тримала у лапках візитівку Яроша

✔ Німеччина передасть Україні дві реактивні системи залпового вогню на гусеничній базі Mars II (це типу як Хаймарси, тільки німецькі) і пів сотні бронетранспортерів Dingo.
«Ми тримаємо наші обіцянки, тільки більше не обзивайтеся», – зазначається у повідомленні міноборони.

✔ Британська розвідка констатує, що русня втрачає перевагу у повітрі, і все більше літаків (чотири сушки за 10 десять днів), коли вони потрапляють у щільні зони наших ППО, намагаючись прикрити з неба лаптів або просто блукають, бо пілоти русняві часто дохнуть, а нові ще як слід не навчені.
Пілотувати бомбардувальник, а після смерті перетворитися на “ладу каліну”. Пріскорбноє 😊.

✔ Русні відсьогодні закрили в’їзд до Естонії, Латвії, Литви та Польщі за короткостроковими шенгенами. Згодом до них може долучитися Фінляндія.

✔ Українські хакери зламали сайт ПВК Вагнера і заволоділи персональними даними усіх бойовиків. А отже їхні шанси повернутися живими знизилися ще у кілька разів.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор