«Національні інтереси» якої країни захищають всі ці люди?

Джон Сміт

“Плівки Деркача” показують глобальний розвал безпеки держави. З обранням шутніка у нас тепер якісь сторонні особи отримують доступ до міждержавних переговорів цілого президента. Україну використовують як майданчик для втручання у президентську гонку США, виставляючи Україну токсичною, недолугою і слабкою.

Можна було б сказати, що це прокол сусіда по під’їзду, якого Зеленський призначив керувати контррозвідкою держави, але що казати, коли Трамп вимагав від Зеленського розпочати розслідування в Україні проти свого політичного конкурента, а Зеленський брав під козирьок, обіцяючи почати це після призначення 100% свого генпрокурора. Рябошапці вистачило мізків не влізти у це. А от на 200% зелена генпрокурорша виконала.
Замість з’ясувати, звідки шпигуни отримали записи переговорів цілого Президента, остолопи кидаються тягати каштани з вогню для інших. А Зеленський навіть не розуміє, що вже зараз так само пишуть його.

Україна стала прохідним двором. Знову. Як у часи Януковича, коли російські спецслужби відчували себе тут, як удома, а президента, як барана, вели на убій.

Коли здавалося, що ті часи в минулому, з обранням клоуна ми стали ареною не тільки для ігор іноземних спецслужб, а вже і окремих олігархів. Коломой у нас вже відкрито веде свою окрему зовнішню політику, відкрито намагається зруйнувати співпрацю нашої країни з МВФ і США та відкрито продає нас Росії, використовуючи свою інформаційну зброю проти населення, і не боїться жодних спецслужб держави.

Все це каже одне: вже зараз можна прогнозувати, що нас чекає катастрофа. Такий розвал не проходить без наслідків. Все, про що попереджали патріоти перед виборами, збувається.

Готуйтеся до шторму. Об’єднуйтеся. Запасайтеся ресурсами. Буде кривава розв’язка, і ми в ній маємо вийти переможцями.


Валерій Прозапас

Відкриття справи проти Байдена документально оформило повернення України в часи Януковича, коли частина державних інститутів напряму контролювалася Кремлем.

ОГПУ та суддя Вовк розпочали анонсовані Зеленським “пріключєнія” з формулюванням “втручання в роботу генпрокурора” кандидатом в президенти США, якого за логікою тепер викликатимуть на допити, – уявляєте, як це вплине на відносини України з головним союзником?

Хтось “розумний” вдув у вуха президенту користь такого “захисту суверенітету”, а той з радістю вхопився за нову можливість знову проявити свою ненависть до Порошенка, заодно руйнуючи підтримку своєї держави та повертаючи її в часи “борьби с міровим імпєріалізмом”.

Йому і в голову не прийде питання – а чому не відкриваються справи проти Путіна та його МЗС? Вони не втручаються у внутрішні справи України? Лаврови з матвієнками та інші колективні захарови як посадовці РФ не будуть викликатися до наших правоохоронних органів?

Подивіться, яка краса:

ДБР розслідує “справи” українських моряків, Марченка, Звіробій та Федини.

МВС пакує українських військових та волонтерів за липовими звинуваченнями, які чимдалі виглядають ганебніше.

ОГПУ маразмує провадженнями проти Байдена та Порошенка.

І все це благославляють українські суди.

“Національні інтереси” якої країни захищають всі ці люди?

Здається, Зеленський остаточно став на незворотній шлях руйнування державності, і вже неважливо, усвідомлює він це чи просто грає в чужу гру, – зворотній відлік розпочато.

Автор