Той, хто несе війну в мирні українські міста

Mason Lemberg

А знаєте, для чого вони всюди ліплять “беркут”?
І ліплять це вже не тільки відверто кремлівські ЗМІ, а й нібито проукраїнські, нібито інтелектуальні типу “Лівого берега”.

“Беркут напав”, “Беркут побив” – ліплять тому, щоб в тушканчиків спрацював асоціативний ряд “Беркут vs Майдан”, “Злочинна влада vs Патріоти”.
Ліплять для того, щоб замаскувати гранати і злочинців під майданівців.

І цей ряд спрацьовує в людей з IQ=50, які ніколи не були на Майдані, і пам’яті яких вистачає на 3 дні. Всі інші “співчуваючі” роблять це не просто так…
Бо жодна нормальна людина не порівняє цей клоунський цирк за бабки курченка з Майданом, тим більше знаючи хто там стоїть, хто їх привів, і за що вони там стоять.

Тому, на фоні повного спокою і схвалення киян, як ніколи дуже зручно спостерігати за тим, як керовані з кремля ЛОМи розкачують інформаційні хвилі.
Вивчайте, нотуйте, робіть замітки.
“Раптово прозрілі” і “співчуваючі” з великим відсотком ймовірності проявлять себе ще не раз.


Алексей Петров
  • Учебная граната – чёрного цвета.
  • Боевая граната – цвета хаки.
  • Боевая граната покрашенная в чёрный цвет – чёрная.
  • АТОшнику, ветерану войны с Роиссией, никогда в голову не придёт мысль притащить боевую гранату в центр любого города своей страны.
  • Если всё-таки приволок, то он человек, который принёс войну в мирный украинский город. Определение этому человеку дайте сами.
  • Если я сдуру начну швырять в копов камнями и прочим хламом, то я тоже через некоторое время буду рассматривать асфальт с браслетами на руках. Причём, утвори я такое в Германии, Англии или США, итог будет такой же. Америкосы ещё и пристрелить могут на хрен. Будь у меня хоть восемь корочек УБД. У них влада ещё та.
  • Надеюсь, что теперь лагерные депутаты займутся своими прямыми обязанностями, ведь именно для этого их избирали, и деньги немалые платят им из казны.

Під час проведення слідчих дій біля Верховної Ради поліція вилучила 9 гранат РГД-5, «коктейлі Молотова» та 5 димових мін

Автор