Що насправді знищили злі порохоботи?

Богдан Карпенко

Вже неодноразово читаю закиди від недорогеньких активістів-журналістів, що якби не порохоботи, то рейтинг Порошенка був би дуже високим, а ці порохоботи нищать його рейтинг.

Пригадалось, як обрали Ющенка Президентом. От тоді часи були: ніяких тобі порохоботів, ніхто за фейки не шкварить, ніхто на маніпуляції слова злого не скаже. І що тоді зробили недорогенькі активісти-журналісти? Вірно – гуртом вгробили рейтинг Ющенка, наслідком чого стала московська вилка Тимошенко-Янукович.

А що маємо сьогодні? А сьогодні кожна недорогенька особа знає, що за вкид проти ПП чекає її багатоденний марафон у коментах, де їй чітко покажуть, у якому місці була маніпуляція чи брехня. Більше того, ці злі порохоботи ще й послів тегають при потребі.

Все, що насправді знищили порохоботи, – так це солодкі фантазії недорогеньких журналістів-активістів, у яких ці журналісти-активісти мріяли, прикриваючись статусами після Майдану, займатись приватним лобізмом заради метрів квадратних ціною рейтингу правдиво української влади.

На цьому дискусію по темі “порохоботи нищать рейтинг Порошенка” вважаю закритою.

Автор