Непокаране зло вбиває далі, розповідаючи, що карати його «не на часі»

Джон Сміт

Багато хто задається питаннями, звідки у російських катів списки патріотів, по яких вони цілеспрямовано ходили.

На першому і другому скриншоті – Портнов оголошує про початок складання списків патріотів України і анонсує їх вбивства і зникнення.
На третьому – доказ, що ця діяльність була узгоджена з владою. Депутатка Зеленського проговорюється в ефірі проросійського каналу НАШ, що вдячна Портнову за переслідування патріотів, і що це для них – встановлення збоченої “справедливості”.

В результаті тепер по цих списках російські карателі ходять по домівках і вбивають проукраїнських людей.

Також додаю скриншот – Портнов хизується, що посадка генерала Марченка – його рук справа. Це доводить, що на третьому скриншоті не пусте базікання якоїсь вівці, яка нічого не знає: як мінімум, в одному епізоді – по генералу Марченку – влада і агент РФ співпрацювали.

Агент РФ збирав списки для вбивств українців, усвідомлював свої дії та мету, але найгірше – ДІЯВ ЗА УЗГОДЖЕННІСТЮ З КОЛОМОЙСЬКО-ЗЕЛЕНСЬКОГО КАГАЛОМ.

Вони фактично спільно, як мінімум, не перешкоджаючи агентурі РФ, зібрали дані на проукраїнський актив і передали їх путіну.

Насправді політика терористичних рейдів з метою вбивств – давня тактика росії. Саме так в 1920-х були вбиті меценати Симиренки, так був вбитий агентом ЧК Микола Леонтович і багато інших ключових постатей українського руху. Саме так на Кубані більшовики стукали по хатах вночі і вбивали всіх українців, які були просто високі і гарні. Точно так само діяли в Естонії та в інших країнах – «Под видом “зелёных” (мы потом на них свалим) пройдём на 10-20 вёрст и перевешаем кулаков, попов, помещиков. Премия: 100.000 р. за повешенного…» (Записка Э.М. Склянскому. Конец октября – ноябрь 1920 г. // Опубликовано – The Trotsky papers. 1917-1922. V. II. Р. 278. РЦХИДНИ. Фонд 2. Oп. 2. Д. 380 – автограф).

Але хтось має показати хати, до яких треба стукати. Це в нас і зробила зелена банда в зв’язці з портновим.

Ну, а далі історія розвивалася так, що влада допомогла Портнову втекти.

Патріоти у спецслужбах очевидно вели розробку проти Портнова. За підозрою у держзраді всередині березня був затриманий екс-підлеглий Портнова і його соратник – Євген Іванов. У період з 24 лютого по 16 березня 2022 цей Іванов на території Києва у месенджерах долучився до антиукраїнських чатів і передавав представникам РФ та “ДНР/ЛНР” дані щодо місць розташування особового складу та військової техніки Збройних Сил України.

Не важко зрозуміти, що патріотичні співробітники спецслужб мали на меті прищучити самого Портнова, взяти його подільників, і після цього отриманими на нього свідченнями можна було б владу приперти до стінки – примусити зняти з нього імунітет.

Але щойно Іванова затримали, Портнов зрозумів, що час евакуюватися.
Так врятували ще одного вбивцю, точно так само, як вагнерівців.

Непокаране зло вбиває далі, розповідаючи, що карати його “не на часі”.

 

 

 

Автор