“Націоналіст” Білецький на NewsOne…

Mason Lemberg

На тому самому каналі Мураєва. Того самого Мураєва, який розсікає по Москві. Того самого Мураєва, який молиться на путіна і каже, що Маріуполь звільняли американці, а ніякий не Азов.

Найсмішніше те, що колись давно Бірюков теж сказав, що Азов не звільняв Маріуполь, а це робила 72-га бригада (якщо не помиляюсь). То браві воєни з Азову навіть хотіли бити Бірюкова за це.

А от Мураєва ніхто не б’є, а на канал його ходять “націоналісти”. І ходять не для того, щоб замурувати цей канал, як це робили зі Сбербанком.
Отакі вони самозвані послідовники Степана Бандери.

“Герой Майдану” Парасюк на ЗІКу дає інтерв’ю Влащенко. Тій самій Влащенко, яка в день загибелі Героїв Небесної Сотні наважилася запросити на ефір їх вбивцю Портнова. Але це не заважає “герою” Парасюку, який розказував, що втратив на Майдані побратимів, бігати до неї на ефіри.

В 2014-му році цих людей сприймали мало як не національних лідерів, у всякому разі, як суспільних лідерів. Від них чекали патріотизму, відстоювання національної ідеї, здорової форми націоналізму.
В результаті ми побачили, що ці люди не мають не те, що національної ідеї, вони втратили вже залишки совісті, отак спокійно топчучись над Пам’яттю Тих, завдяки Кому вони зараз посідають місця у ВР.

Автор